Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

UNIOR Eger Spændingsmåler

800 kr. Oprindeligt: 899 kr. -11 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Unior

UNIOR Eger Spændingsmåler


UNIORs eger-spændingsmåler er et essentielt værktøj for cykelmekanikere og entusiaster, der ønsker præcision i opbygning og vedligeholdelse af cykelhjul. Dette værktøj er designet til nøjagtigt at måle spændingen i hjulets eger, hvilket er afgørende for hjulets styrke, holdbarhed og ydeevne. Ved at sikre korrekt eger-spænding kan du forbedre cyklens køreegenskaber og forlænge hjulets levetid.

Sådan bruges værktøjet:

Selvom de specifikke instruktioner for brugen af UNIORs eger-spændingsmåler ikke er angivet her, følger brugen af sådanne værktøjer generelt en standard procedure:

  1. Placering af Måleren: Placer eger-spændingsmåleren på egeren, du ønsker at teste. Værktøjet bør gribe fast om egeren uden at forvrænge den.
  2. Aflæsning af Spænding: Når måleren er korrekt placeret, aflæses spændingen. Dette kan vises som en direkte måling eller kræve sammenligning med en referenceværdi eller skala.
  3. Juster Spændingen: Hvis egerens spænding ikke er inden for det ønskede område, justeres den ved at stramme eller løsne egerens nippel med en eger-nøgle. Gentag målingen for at sikre, at justeringen har givet det ønskede resultat.
  4. Kontroller Alle Eger: Fortsæt processen rundt om hele hjulet for at sikre, at alle eger har ensartet spænding, hvilket er afgørende for hjulets styrke og rundhed.

Vigtigste specifikationer:

  • Varetype: Værktøj
  • Mærke: UNIOR
  • Produktnavn: Eger-spændingsmåler
  • Kategori: Hjul

UNIORs eger-spændingsmåler er et uundværligt værktøj for alle, der arbejder med cykelhjul, fra professionelle værksteder til dedikerede DIY-cykelbyggere. Ved at bruge dette værktøj kan du sikre, at dine hjul er bygget og vedligeholdt til at yde optimalt, hvilket forbedrer både sikkerheden og køreoplevelsen.


EAN:3838909233024

MPN:623302

Andre har også købt