Tricykel

Henter data.
  Tilbud

  Giant Trinity Advanced.

  Vejl. pris: 16.999,00 DKK 13.999,00 DKK

  Tilbud

  Giant Trinity Advanced 2018

  Vejl. pris: 18.999,00 DKK 15.499,00 DKK

  Tilbud

  Timemachine 02

  Vejl. pris: 25.899,00 DKK 21.999,00 DKK

  Tilbud

  Colnago K-ONE Carbon

  Vejl. pris: 34.999,00 DKK 32.999,00 DKK

  Tilbud

  Giant trinity advanced pro 0

  Vejl. pris: 49.999,00 DKK 39.999,00 DKK

  Cervelo P3X ULT Di2

  64.999,00 DKK

   TRIATHLON CYKLER OG TT CYKLER

   På enkeltstarter og i triathlon er det kampen mod sekunderne, og alt afgøres i marginalerne. Aerodynamik og position er i denne forbindelse altafgørende for den optimale præstation. Er du interesseret i at barbere markante tider af din personlige rekord på din næste enkeltstart eller tristævne, så er det denne type cykel, der er den rigtige for dig.


   Hvad er forskellen?

   En tricykel eller en TT-cykel (TT - står for time trial, engelsk for enkeltstart) adskiller sig primært fra den almene racercykel, ved at have et anderledes styr. Den lavtsiddende basebar med extensions, tillader rytteren at positionere sig mere aerodynamisk, via et mindre frontalareal.


   Geometri

   Også geometrien er anderledes på en triathlon cykel - dette gøres for at sikre at rytteren har de bedst mulige forhold til at sidde aerodynamisk, og samtidigt bevare bedst mulig power i pedaltrådet. For at skabe den mest aerodynamiske triathlon cykel ses det ofte at producenterne designer stellene meget slankt, men bredt, på den måde brydes vinden bedre og man øger sin hastighed. På dette punkt adskiller de sig også her fra den alemene racercykel.


   Tricykel eller TT enkelstartsracer?

   Forskellen mellem en triathlon cykel (TRI) og enkeltstartscykel (TT), ligger primært i UCI reglementerne som cykelryttere der kører enkeltstart er underlagt. For at deltage i officielle løb er det en række regler og begrænsninger som cyklerne skal overholde. Triathlon cyklerne er ikke underlagt samme ”begrænsninger” i form og opsætning, hvilket gør, at der oftest ses mere eksperimenterende modeller inden for denne genre. 
   I triathlon er konkurrencerne oftest lange og udmattende, og der søges et kompromis mellem aerodynamik og komfort. Dette afspejler sig også i geometrien. 
   Enkeltstarter er oftest kortere, hvilket giver mulighed for en mere aggressiv og minimalistisk position og opsætning. Her er farten altafgørende og komforten sekundær.


   Traditionel eller integreret?

   De nyeste tricykler og TT cykler er optimeret ved at integrere alt kabelføring, frempind og bremser, hvilket giver en aerodynamisk fordel. Reglen er: hvis du kan se det, kan vinden også få fat i det. Derfor er integrerede styr, bremser og kabelføring at foretrække, hvis du er på udkig efter den ultimative fartmaskine. Omvendt er der også fordele ved traditionelle bremser, styr og kabelføring. Ved denne opsætning har du en lang række muligheder, hvad angår udskiftning af dele og justering af position, som i dette tilfælde er mere dynamisk end den integrerede løsning.


   Hvilken cykel skal jeg have?

   Står du for at skal anskaffe dig en tricykel, er vi klar med kompetent vejledning. Vi hjælper dig med at finde den cykel, som passer til netop dine ambitioner, kropsmål og budget.

   Vi fører en lang række mærker, f.eks. de nedenstående:


   BIANCHI

   PINARELLO

   CERVELO

   COLNAGO

   GIANT

   TREK

   RIDLEY

   SCOTT


   Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til din næste tricykel - eller kom ind i forretningen og lad os vejlede dig.