Træningsruller

Henter data.
  Tilbud

  Elite Roller Arion

  Vejl. pris: 1.949,00 DKK 1.799,00 DKK

  Tilbud

  T1100 Tacx Rollers

  Vejl. pris: 2.199,00 DKK 1.999,00 DKK

  Tilbud

  Elite Roller Arion Mag

  Vejl. pris: 2.749,00 DKK 2.079,00 DKK

  Tilbud

  Elite Roller Quick Motion

  Vejl. pris: 3.399,00 DKK 2.999,00 DKK

  Tilbud

  Elite Roller Nero Interactiv, foldbar

  Vejl. pris: 5.999,00 DKK 5.399,00 DKK

   TRÆNINGSRULLER TIL CYKLER– ET TEKNISK ALTERNATIV

   Træningsruller til cykler er meget brugt inden for banecykling. En roller fungerer meget simpelt ved, at man har to runder ruller under baghjulet og en rulle under forhjulet. Ved at træde i pedalerne drejer rullerne rundt og dermed bliver cyklen holdt i gang – netop som på landevejen. Det specielle ved en roller er, at cyklen ikke er fastspændt – hvorfor cyklen kan bevæge sig en smule til siderne under kørsel. Dette kan virke usikkert, men man vender sig hurtigt til det og man får automatisk et højere koncentrationsniveau og tekniske færdigheder under cykling. Nogle kører endda sprint-intervaller på et sådant system. 


   Tacx holder dig på rullen

   Ønsker man at køre intervaller på en roller, kan det umiddelbart forekomme som et risikabelt valg af træningsværktøj. Når man laver et hurtigt hastighedsskift – f.eks. ved en spurt, vil cyklen naturligt kunne bevæge sig en smule frem, hvilket principielt kan sende cykel og rytter flyvende af rolleren. Dette er dog ikke en risiko ved en trainer som Tacx Galaxia. Denne roller har et svingsystem ved de to baghjulsruller, som gør at man, ved en hurtig acceleration, bliver på rolleren, da de følger cyklens evt. bevægelser. Derudover har denne roller også udformet rullerne, på den måde, hvor cyklen ledes ind i mod midten af rullen. Dette er med til at forhindre rytteren i at køre ud over kanten på traineren.

   Hos Tacx finder du modellerne Galaxia og Antares.


   Elite giver mulighed for modstand

   Arion Digital Smart B+ er en roller fra Elite. Denne model anvender et magnetisk bremsesystem på rullerne, således man oplever modstand i trådet og derved har mulighed for mere modstand under træning. Rullen kan stimulere op til 5 % stigning og give et power output på 400 W, hvis man kører med 35 km/t på rullen. Man kan altså med denne trainer variere sin træning i højere grad, end det er tilfældet ved en simplere model. Ved Elite finder man flere modeller der passer til rytteres forskellige behov og ønsker.


   Den lette løsning

   Med en roller opnår man, udover den tekniske udfordring der kan være ved at køre på en roller, også i høj grad en nem løsning på sin stationære træning. Rollerne sættes nemt op og pakkes sammen, så den nærmest ikke fylder noget. Det fleste rollers kan således foldes og skubbes ind til en meget mindre størrelse. Derudover kan man blot tage sin cykel og sætte sig op og køre, der skal ikke mere til. Ønsker du at høre mere om hvilken roller der vil passe bedst til dine behov og om det er den rette løsning til din træning, så står vi klar hos Børkop Cykler til guide jer til det rette valg.