Tilt

Tilt Detection System

699,00 DKK

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

Tilt detection System


Tilt detection System er din nye intelligente følgesvend, der gør det tryggere for dig at køre i skoven og giver fred i sindet for dem derhjemme. Sensoren registrerer hvis du styrter på din MTB tur, og slår alarm til alle andre Singletracker brugere i nærheden. Om nødvendigt vil dine kontakperson  også modtage SMS med information. 
TILT sensoren vejer få gram og har plads i din MTB grund-udrustning, sammen med hjelm, lygter og en telefon. Købet inkluderer 12 måneders gratis abonnement til TILT service (Værdi 229 kr,-) - 

TILT kræver iPhone (iOS 10 eller nyere) / Android (5.0 eller nyere) og installation af den gratis app "Singletracker" fra app store / google play..
Køb en TILT sensor og bliv en del af et sikrere MTB fællesskab. TILT™ er både til nybegynderen, den garvede og den professionelle mountainbikerytter, som ønsker bedre sikkerhed på cyklen.
TILT™ er et intelligent mountainbikesystem, der består af en lille sensor, som monteres på navet på dit forhjul. Via Bluetooth arbejder det sammen med Singletracker app’en på din Smartphone.

TILT I DAGLIG BRUG 

TILT sensoren er lavet til at blive brugt, den kan klare sol, kulde, mudder og støv. Når du har sat TILT op på din Singletracker profil og monteret sensoren, så kan du glemme alt om de få ekstra gram der sidder sikkert fast på dit fornav og bare køre som du plejer. 
TILT vågner automatisk op når du trykker START på et spor i Singletracker og bevæger din cykel. Sensoren er låst til din Singletracker profil og kan ikke bruges af andre. Det er DIN sensor.

HVIS DU STYRTER  

Hvis din TILT sensor registrerer et styrt så vil din telefon bippe og starte en alarm sekvens.  Hvis du er helt ok, så kan du bare swipe hændelsen væk inden for 60 sekunder, og ingen andre bliver involveret.
Hvis du rent faktisk har brug for hjælp så vil alarmen sprede sig til alle andre Singletracker brugere i området. Deres telefoner vil gå i TILT alarm tilstand og de vil modtage informationer om at du er nødstedt og hvor din position er på et oversigtskort. Du så endda kan følge deres vej hen mod dig.
Hvis ingen ryttere reagerer på din alarm inden for 5 minutter, så går TILT skridtet videre og sender en SMS til din kontaktperson med relevant information.
Du vil blive fundet og du vil blive hjulpet.

HVIS ANDRE HAR BRUG FOR HJÆLP 

Hvis en anden rytter i nærheden aktiverer sin TILT alarm så vil din telefon afgive lyd og du vil se den røde alarm-skærm. Tryk "Jeg er på vej" for at angive at du reagerer på alarmen, og følg så anvisningerne på oversigtskortet for at finde frem til den nødstedte.
Med Singletracker bliver vi alle hinandens beskyttere derude på sporene.
- TILT  kræver installation af den gratis app "Singletracker" til iPhone or Android.
- TILT og Singletracker kræver iOS 10 eller nyere og Android 5.0 eller nyere.Læs mere
Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".