Tilbehør og dæk til hometrainere

Henter data.
  Tilbud

  Elite Travel Block

  Vejl. pris: 199,00 DKK 119,00 DKK

  Tacx T1043 Rem

  149,00 DKK

  Tilbud

  Tacx svedcover med mobilholder T2931

  Vejl. pris: 209,00 DKK 159,00 DKK

  Tilbud

  Tacx Skyliner forhjulsstøtte

  Vejl. pris: 230,00 DKK 169,00 DKK

  Tilbud

  Wahoo KICKR HUB ADAPTER KIT

  Vejl. pris: 199,00 DKK 179,00 DKK

  Tilbud

  Zaffiro Pro Hometrainer

  Vejl. pris: 225,00 DKK 179,00 DKK

  Tilbud

  Schwalbe hometrainer dæk - Insider

  Vejl. pris: 280,00 DKK 199,00 DKK

  Tilbud

  Elite Trainer Gel Block Su-Sta Gel 5

  Vejl. pris: 299,00 DKK 239,00 DKK

  Tilbud

  TACX E-Thru trainer axle M10x1 Rear

  Vejl. pris: 269,00 DKK 239,00 DKK

  Tilbud

  Tacx T1707 Trainer Axle E-Thru 12mm

  Vejl. pris: 269,00 DKK 239,00 DKK

  Tilbud

  Elite Thru-Axle Adaptor 135x10/135x12mm

  Vejl. pris: 299,00 DKK 249,00 DKK

  Tilbud

  Wahoo KICKR Quick Release adapter

  Vejl. pris: 199,00 DKK 249,00 DKK

   Tilbehør til hometrainere


   Ønsker man at få det optimale ud af sin hometrainer, er det værd at kigge lidt på noget forskelligt tilbehør, der kan gøre kørsel på hometrainer til en bedre oplevelse og være med til at optimere træningen.


   Korrekt position


   Når man sætter en cykel op i en hometrainer hæver man baghjulet en smule. Dette betyder at man sidder på en cykel der vinkler en smule nedad, hvilket betyder at ens position på cyklen vil vinkles tilsvarende. Dette kan være en ulempe ved megen træning på hometrainer, da man flytter belastningen fra de normale områder. Dette kan man undgå ved et tilkøbe en blok til forhjulet, som hæver fronten op i niveau med baghjulet. En sådan forhjulsstøttet gør også styret en smule mere stabilt og man kan derfor ikke dreje forhjulet på samme måde. Dette kan være en fordel for at opnår den bedste sikkerhed og træningseffekt på cyklen, da man ikke kan dreje styret og miste balancen ved et uheld.


   Undgå larm og snavs


   En cykel der sættes direkte op i en hometrainer og kører, vil hurtigt vise sig at danne en del støj og skidt under kørsel. Dette kan man ret simpelt undgå. Et specielt dæk til hometrainer - f.eks. Zaffiro Pro Hometrainer – er et must for cykelrytteren der ønsker det optimale af sin hometrainer. Kørsel på hometrainer er således forbundet med en stor varmeudvikling og slid på dækket, hvilket et almindeligt dæk ikke kan holde til. Et hometrainer dæk har til opgave at kunne klare netop denne type slid. Det vil sige at man med et sådan dæk forlænger levetiden af både dæk og hometrainer. Ydermere er disse dæk lavet på en måde, der minimerer støj fra hometraineren.


   Ønsker man at minimerer støj og skidt endnu mindre kan man anvende en måtte under cyklen. Tacx T2910 er et eksempel på en sådan træningsmåtte. Denne placere under cyklen og hometraineren og er med til at minimere støj. Derudover vil al sved og snavs fra rytter og cykel blive opsamlet på denne måtte, fremfor gulvet.


   Virtuel cykling


   De fleste hometrainere muliggør i dag at man kobler sig til en PC eller tablet og derigennem kan køre løb og konkurrence online. Ønsker man at gøre dette skal man koble sig til sit device ved ANT+, der er den mest anvendte signal i cykeludstyr. Kan det aktuelle device ikke fange dette signal kan man anvende en lille USB nøgle, der giver mulighed for ANT+ forbindelse.


   Værd opmærksom på vedligehold af cyklen!


   Selvom cyklen står ind og kun kører på hometrainer er det vigtigt at være opmærksom på cyklen og vedligeholde denne. Sved der drypper ned på cyklen og løber ind i lejer og samlinger kan være meget ødelæggende for cyklen. Det er derfor vigtigt for det første at sørge for cyklen altid er velsmurt og velkørende. En nem måde, hvorpå man kan beskytte sin cykel er ved at anvende et sveddækken som f.eks. Tacx T1365. Et sveddækken opsamler en stor del af den sved der vil dryppe fra rytteren og ned på cyklen under træning. Derudover er det vigtigt at man tørrer cykel af efter træning for evt. overskydende sved og snavs.