Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Pedaler til Std. cykler

Viser 14 resultater
Pedal Bike Attitude MTB 916 LU-892
99 kr.
2-4 hverdage
XLC Pedal PD-C09 Sølv/Sort
209 kr.
1-3 hverdage
XLC Pedal PD-M11 Ultralight II Black
239 kr.
1-3 hverdage
XLC Pedal PD-M03 Sort/Sølv
169 kr.
1-3 hverdage
Pedal Bike Attitude Sport 916 C220
139 kr.
IKKE PÅ LAGER
Tilbud
Pedal Bike Attitude Cruiser 916 plast sort
Pedal Bike Attitude Cruiser 916 plast sort
79 kr.
89 kr.
5-7 hverdage.
Pedal Bike Attitude Sport 916 VP-607
129 kr.
2-4 hverdage
BikePartner Pedalsæt
89 kr.
5-7 hverdage.
OXC Pedaler MTB
189 kr.
Forespørg for levering
XLC Pedal PD-C10 Black
289 kr.
5-7 hverdage.
XLC Pedal PD-C03 Silver/Black
129 kr.
5-7 hverdage.
XLC Pedal PD-M07 Black/silver
439 kr.
5-7 hverdage.
XLC Pedal PD-C08 Ultralight III Black
399 kr.
2-4 hverdage
Trek Hybrid Pedal Set
114 kr.
5-7 hverdage.
Viser 14 resultater

Pedaler til Std. cykler: Perfekt til dig, der kører på hverdagscykel

Uden pedaler ingen cykeltur. Så let kan det siges. For at få det optimale ud af din cykel, er det vigtigt, at du kører med de helt rigtige pedaler. Pedaler, som passer til dine ønsker og behov. Pedaler til standardcykler er oftest flade pedaler, som er lette og enkle at bruge. Du er ikke fastspændt til pedalerne, ligesom man er det ved klikpedaler. Standardpedaler er dermed perfekte til dig, der kører på en helt almindelig hverdagscykel frem og tilbage fra f.eks. arbejde eller studie. Pedaler til standardcykler passer til langt de fleste sko f.eks. kondisko, sportssko, gummisko eller sikkerhedssko. Med pedaler til standardcykler kan du samtidig let og hurtigt kommer af din cykel. Ikke noget med, at du skal til at klikke dig ud. Dette er meget praktisk, hvis du f.eks. kører inden i byen, hvor der typisk er mange lyskryds og meget trafik.

Find det sæt pedaler, som du føler dig komfortabel med

Pedaler til standardcykler minder meget om hinanden. De er meget simpelt opbygget og ligger i den billige ende rent prismæssigt, når det kommer til pedaler. Når du investerer i et par nye pedaler, er det vigtigt, at du finder et sæt pedaler, som du føler dig komfortable med. Ellers kan det hurtigt blive en lang tur, uanset hvor kort en distance du cykler. Selvom udvalget af pedaler til standardcykler er stort, er der ikke mange farver at vælge imellem. Faktisk er det oftest kun farverne sort og sølv, du kan vælge imellem. De fleste standardpedaler kommer med indbygget reflekser på siderne. Dette har selvfølgelig den fordel, at du lettere bliver set af bilisterne.

Montering af pedaler behøver ikke være svært

Når du skal have monteret dine nye pedaler, er der noget værktøj, du skal have. F.eks. unbrakonøgle og fastnøgle. Til at starte med skal du selvfølgelig have afmonteret dine eksisterende pedaler. Brug fastnøgle eller unbrakonøgle alt efter, hvilken pedaltype du har. Derefter er det en god ide at rengøre gevindet, så du let og uden unødige vanskeligheder kan montere dine nye pedaler. Når du skal til at montere dine nye pedaler, er det vigtigt, at du er opmærksom på at få højre pedalen på højre side og venstre pedalen på venstre side. Kig efter afmærkningen ”R” og ”L” på selve pedalen.

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af standard pedaler fra kendte brands som

Hos Børkop Cykler er vi altid klar til at give dig den bedste vejledning og service. Dette gælder uanset, om du handler med os i vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Vi har et stort udvalg indenfor det meste til cykler fra mange kendte brands. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.