T2800 Tacx NEO

7.999,00 DKK
Vejl. pris: 10.499,00 DKK


Prisgaranti - Fundet den billigere?

Leveringstid: Cirka 8-12 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

Tacx Neo T2800


2018 model 

Designet på selve kassen er lavet mindre, så den passer til de fleste tri-cykler også.

HUSK at tilkøbe en kassette som passer til din cykel. Den medfølger ikke


NEO Smart hometrainer tilbyder det bedste i kraftoverførsel og smart-funktioner - samtidig med at det er en af de mest stilfulde hometrainere til indendørs træning, der for øjeblikket er tilgængelige på markedet. Manglen på fysiske transmissioner betyder, at dette er den første sande direct drive hjemmetræner. Vejfølelsen simuleres på en meget realistisk måde, hvor der ikke er noget tab af power. Den kraftige motor er i stand til at give modstand på op til 2200 Watt og simulere stigninger realistisk op til 25%. Den øger også hastigheden under nedstigninger. Dette sikrer den mest realistiske cykeloplevelse, også når du klatrer opad på cyklen.


Manglen på fysisk transmission, og dermed også alle dele, der kunne rasle eller gnide mod hinanden, sikrer, at denne træner er ekstremt stille. Derudover kræver denne hjemmetræner ingen kalibrering og lider intet slid. Netop som andre Smart-trænere kommunikerer NEO'en ved hjælp af ANT + og Bluetooth Smart, så den hurtigt og nemt kan forbindes med Tacx apps. Præstationsdata kan ses på flere enheder samtidigt, herunder din smartphone, cykelcomputer og sportsur. Desuden har Tacx NEO plug-in / plug-out teknologi og kan derfor bruges med og uden stik. Når stikket ikke er i brug, fungerer hometraineren som en trådløs motorbremse. Det betyder, at træneren ikke vil være i stand til at fremskynde under nedstigninger. NEO repræsenterer ultimativ brugervenlighed.


 • Software: Tacx apps
 • Operation: Automatisk
 • Resistance unit: Direct drive
 • Realistisk hældning: 25% 1
 • Nedstigningssimulering til -5%
 • Max bremseeffekt (10 sek.): 2200 Watt
 • Mass inertia: 125 kg 2
 • Kompatabilitet: Shimano og SRAM 9,10 & 11 speed


  1
   Med en samlet vægt på 75 kg

  2 Svinghjulseffekt: Jo højere værdien er, desto mere realistisk cykeloplevelse

  Har du en NEO Smart og søger du at få mere ud af dine træninger end Tacx apps kan tilbyde? Du kan opnå dette ved at forbinde din træner til din computer. På den måde kan du træne ved hjælp af Tacx Trainer Software 4, Advanced.


  I stedet for din tablet eller smartphone bliver din computer brugt til at regulere din modstand og læse dine præstationsdata. For eksempel tilbyder computersoftwaren længere video i HD eller Blu-Ray kvalitet. Under kørslen justeres modstanden på baghjulet automatisk, når hældningen øges eller falder.


  For at forbinde NEO Smart til din Windows-computer kræves et Upgrade Smart Kit, som ikke er inkluderet. Upgade Smart ekstratilbehøret indeholder Tacx Trainer software 4, Advanced, en kontrolboks til montering på styret og ANT + Antenne.


  Stand-alone træning

  Når NEO Smart ikke er tilsluttet en smartphone, tablet eller computer, opfører den sig som en fluid træner. Det betyder, at træneren opfører sig progressivt: Når din hastighed stiger, øges modstanden også. Så det er muligt at bruge denne træner i en "stand-alone" status.

  Da NEO ikke nødvendigvis er tilsluttet strømnet, kan du bruge denne træner når som helst og hvor som helst. Selv når du ikke har din smartphone med dig.


  ANT + Åben protokol

  Fra 2015 kan modstanden hos Tacx Smart-trænerne styres ved hjælp af software udviklet af tredjeparter, herunder Kinomap, TrainerRoad, Zwift og BKool. Har du en Smart træner, der ikke er udstyret med dette sprog endnu? Der kan downloades en gratis App for at bruge dette.


  Tacx NEO Track (Tilkøb)


  Tacx NEO Track erstatter forhjulsstøtten til NEO og giver dig mulighed for at styre frit i Tacx Trainer software 4, Advanced (Windows PC). Forhjulet på cyklen er placeret på en drejeskive, så du kan styre til venstre og højre. Dette giver dig mulighed for selv at bestemme hvor du vil hen, når du træner i de virtuelle verdener.
  Læs mere

  Finansier via

  Kun -- i -- mdr.

  ÅOP: --
  Saml. kreditomk.: -- DKK
  Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

  Del på Facebook

  Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
  Forespørgsel

  Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

  Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".