swissstop

Tilbud

SWISSSTOP FLASH PRO BXP (ALU)

Vejl. pris: 199,00 DKK 149,00 DKK

Tilbud
Tilbud
Tilbud

Swissstop Flash PRO Black Prince (Carbon-Fælg)

Vejl. pris: 379,00 DKK 329,00 DKK

Tilbud
Tilbud

Swissstop Flash Evo BXP Shimano/sram (Alu fælge)

Vejl. pris: 249,00 DKK 199,00 DKK

Tilbud

Swissstop Race PRO Black Prince

Vejl. pris: 399,00 DKK 299,00 DKK

Swissstop


Swissstop er en udbryder afdeling af det store, schweiziske firma Rex Articoli Technici, som har specialiseret sig indenfor gummiprodukter. Swissstop producerer bremseklodser og -udstyr til både landevej og MTB, hvor Skivebremser er det foretrukne valg hos rytterne.


Det er vigtigt at være opmærksom på bremsefladen


På landevejen findes der forskellige typer af hjul: Fullcarbon, carbon hjul med aluminiums bremseflade eller rene aluminiumshjul. Det er vigtigt at være opmærksom på hvilken type af bremseklods man anvender, i forhold til hvilket hjul man kører på. Dette kan nemlig være med til at optimere bremseegenskaberne og dermed køresikkerheden. Der er således stor forskel på om man bremser på en aluminiums- eller carbonflade. Sidstnævnte vil ofte være sværere at få ned i fart og altså have en længere bremselængde. Derudover vil varmeudviklingen være en udfordring ved carbonfælge. Derfor har Swissstop også flere bremseklodser der målretter sig en af de to fælgtyper. Ved modellen Yellow King finder man en bremseklods målrettet mod carbon hjul. De gule bremseklodser forkorter bremselængden for carbonfælge, samtidig med at varmeudviklingen minimeres og holdbarheden for bremseklodsen opretholdes.


Omvendt vil en model som BXP klodsen være optimal til aluminiumsfælgen, hvor der sikres en god bremseeffekt i alt slags vejr. Endnu engang vil man opleve stor slidstyrke ved bremseklodsen.


Har man skiftet hjul, men ikke bremseklodser risikerer man at bremseklodserne ikke har de optimale egenskaber i forhold til fælgtypen. Ydermere skal man, hvis man skifter fra aluminium til carbon, være meget opmærksom på at bremsklodsen ofte indeholder små metalsplinter fra bremsefladen, hvilket kan ødelægge og flosse fibrene på et carbonhjul.


Bringer dig sikkert gennem tracket


Ud over en række gode produkter til landevejen, finder man ligeledes et bredt udvalgt af bremseklodser til skivebremser. Det centrale i forhold til skivebremser er, at bremseklodsen er kompatibel med bremsefabrikatet. Her producerer Swissstop klodser til flere forskellige fabrikater – f.eks Magura og Shimano systemer. Bremseklodserne fra Swissstop har fællesnævneren der hedder gode bremseegenskaber, kombineret med en stor slidstyrke, hvilket sikrer at man ikke skal skifte bremseklodser i tide og utide.


Swissstop kan sikre stille nedbremsning


Oplever man at skivebremserne hyler, selvom de er nye eller indstillet helt perfekt, har Swissstop en løsning på dette problem. Disc Brake Silencer er en spray man kan påføre skivebremsen, således bremselydene forsvinder, men uden at det influere bremseeffekten. Materialet går ind og udjævner små ujævnheder i skiven, samtidig med at varmeudviklingen minimeres yderligere. Dette resulterer i at bremsningen opleves mere glidende, evt. rystelser under nedbremsning forsvinder og - sidst men ikke mindst - vil den høje hyletone forsvinde.