Styrbånd

Henter data.
  Tilbud

  Isolerbånd sort 10m 15mm

  Vejl. pris: 15,00 DKK 19,00 DKK

  Tilbud

  Styrbånd Sølv

  Vejl. pris: 149,00 DKK 89,00 DKK

  Bianchi Sort

  99,00 DKK

  Tilbud

  Styrbånd GECO tape blå

  Vejl. pris: 219,00 DKK 99,00 DKK

  Tilbud

  BBB FlexRibbon sort Gel

  Vejl. pris: 149,00 DKK 109,00 DKK

  Tilbud

  Bontaager styrbånd Supertack Hvid

  Vejl. pris: 239,00 DKK 149,00 DKK

  Tilbud

  Styrbånd Reflective Control Sort/Reflex Microfiber

  Vejl. pris: 298,00 DKK 169,00 DKK

  Tilbud

  LizardSkins DSP Bar 2,5mm Celeste green

  Vejl. pris: 299,00 DKK 209,00 DKK

  Tilbud

  LizardSkins DSP 2,5mm Styrbånd Rød

  Vejl. pris: 299,00 DKK 219,00 DKK

  Tilbud

  LizardSkins DSP 2,5mm Styrbånd Sky Blue

  Vejl. pris: 299,00 DKK 219,00 DKK

  Tilbud

  Lizardskins DSP 2.5 MM styrbånd gul

  Vejl. pris: 299,00 DKK 219,00 DKK

   Styrbånd – en lille del med stor betydning

   Styrbåndet på en cykel er naturligvis ikke det vigtigste for at en cykel kan komme fremad. Men ikke desto mindre skal man ikke undervurdere betydning af et godt styrbånd og de kvaliteter det medbringer til den samlede cykeloplevelse.

   Farven er en del af udseendet

   En cykel skal være lirens og se godt ud – og en af de nemmeste ting man kan gøre er at have et flot styrbånd på cyklen, hvorfor man ved de mange forskellige producenter finder et væld af farver og designs, der gør det muligt at få et styrbånd med lige præcis det rette look. Et eksempel på dette finder man f.eks. ved Lizard Skins DSP 1.8 Bar Tape. Lizard Skins er en af de helt store producenter indenfor styrbånd og producere denne model i et væld af farver eller farvekombinationer. Således fås det i klassiske helfarves modeller, eller som i slangeskindsdesign i forskellige farve – f.eks. grøn, blå og hvid i en herlig blanding. Flere producenter er også begyndt at lancere styrbånd med mønstre, motiver eller forskellige typer af dimples, for at udvide designhorisonten.

   Styrbånd er vigtigt for komfort og greb

   Et styrbånd er utrolig vigtigt i forhold til komforten på cyklen. et tyndt styrbånd vil være hårdere at køre med for hænderne, da der kommer flere rystelser og stød op i hænderne. Derudover vil man føle man sidder mere direkte på metallet i styret, hvilket også kan være hårdt for hænderne i længere tid. Derimod vil et tykkere styrbånd opfange flere rystelser og opnå en mere behagelig position for hænderne. Det er blandt andet derfor man ved Brostens klassikkere kan se flere ryttere køre med et dobbelt lag af styrbånd.

   Udover at sikre komforten kan et godt styrbånd kendetegnes ved at man ikke mister grebet ved våde, beskidte eller svedige forholde. Et styrbånd der bliver glat, vil ikke have samme sikre greb og vil derfor minimere køreegenskaberne. Lizard Skins DSP 2.5 er et glimrende eksempel på et styrbånd der imødekommer disse udfordringer. Med 2.5 mm er båndet godt polstret og fjerner menage vibrationer under kørsel. Derudover er overfladen speciel, ved at den ikke bliver glat under fugtige forhold – dermed sikres grebet optimalt.

   Skal du ha nyt cykelstyr ?