Sram

Sram Eagle XX1 Etap AXS 12 Speed geargruppe

12.399,00 DKK
Vejl. pris: 16.569,00 DKK

Vælg ønsket størrelse

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

Sram XX1 Eagle Etap AXS 12 Speed geargruppe

Sram XX1 Eagle Etap AXS 12 Speed geargruppe en længe ventede elektroniske geargruppe til mountainbikes er på vej. Den er med eagle kassette med 12 tænder. Den største har 50 tænder og den mindste har 10 tænder. Hvilket gør man har en optimalt rækkevidde i kassetten til at køre 1x12

På fuldt affjedrede cykler har det før været et problem at montere elektroniske gear på grund af at hovedramme og bagstel typisk er delt i 2. Gruppen her er trådløs hvilket gør at den er optimal at montere på full suspension cykler også. Den elektroniske teknologi er den samme som kommer fra den elektroniske racer udgave. Den er gennemtestet gennem lang tid på racer cyklen. Og her har den vundet store markedsandele.


Sram Eagle XX1 Etap AXS 12 Speed geargruppen er den første trådløse elektroniske gear gruppe til mountainbikes. Den er også den første elektroniske gear gruppe med 12 gear på kassetten. Den er med srams Eagle kassette på. Det betyder at man har den store range på tænder fra 10 til 50 tænder. Hvilket også kræver at ens hjul er med en XD body. Gruppen er med genopladeligt batteri på bagskifteren, som er nemt at afmontere og tage med ind og lade op. Det er også muligt at købe ekstra batterier til den. Hvilket gør at man sagtens kan bruge den til 24 timers løb og de lange trail ture.

Den kommer med en trigger skifter som selvfølgelig også er trådløs. Det er endnu uvist om der også vil komme et drejegreb i elektronisk udgave. 

Bagskifteren har fået en helt ny geometri, i forhold til den mekaniske og den elektroniske racer udgave sram etap road.

Med denne gruppe får man ikke de problemer med at skiftet hænger på grund af kablerne. Hvis man vil have et præcist gearskifte uden kabler der hænger er dette den helt rette gear gruppe.

På denne gruppe er det selvfølgelig muligt at vælge en Quarq wattmåler til istedet for et standard kranksæt. Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".