Spinergy 29 Xyclone disc

6.499,00 DKK

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

Spinergy Xyclone Race Lite

Mountainbike hjul udsættes for langt større belastninger end landevejshjul, og det giver ofte hjulfabrikanterne udfordringer med hensyn til holdbarheden. En af de førende mountainbike hjemmesider mtbr.com har tidligere givet Spinergy Xyclone Disc hjulene 99 point ud af 100 mulige, og den flotte titel ”Verdens bedste MTB-hjulsæt”. Titlen blev begrundet med, at PBO fiberegerne absorberer stød og ujævnheder optimalt, og rytteren opnår dermed langt bedre kontakt med skovbunden. Samtidig er Xyclone Disc det stærkeste hjulsæt til ekstreme belastninger. Spinergy har opgraderet Hadley navet, så hjulene er blevet en del lettere, men uden at gå på kompromis med styrken. Xyclone Disc hjulene kan anvendes til tubeless dæk med et tubeless konverteringskit, som udbydes af diverse dækproducenter (Spinergy tilbyder ikke dette kit).


Hjulene tilbydes med 8 forskellige farver eger. Påregn dog ekstra leveringstid,- typisk 2-3 uger. Førhør nærmere på info@bcbikeshop.dk

Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".