Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Racer Hjul Fælg Bremse

Racer hjul: Opnå den bedst mulige ydeevne og hastighed

Racerhjul cykel er designet til at give rytteren den bedst mulige ydeevne og hastighed. Racerhjul skal helst både være stift, let og aerodynamisk. Racerhjul er normalt lavet af enten carbon eller aluminium. Fordelen ved at køre med et hjulsæt racer aluminium, at det er et let og stift materiale, som kan fås til en overkommelig pres. Fordelen ved at køre med et hjulsæt racer carbon er, at det endnu lettere og endnu mere stift end hjulsæt racer aluminium. Til gengæld er hjulsæt racer carbon også en tand dyrere end hjulsæt racer aluminium.

Højprofilhjul kontra lavprofilhjul

Højprofil og lavprofil racerhjul er begge designet til at give rytteren bedre ydeevne og større hastighed. Dog på hver sin måde. Højprofilhjul har normalt dybe fælge, som giver dem stor volumen og overflade, hvilket i sidste ende er med at gøre dem mere aerodynamiske. Højprofilhjul er oftest tungere end lavprofilshjul. Dette skyldes primært den dybe fælg. Højprofilhjul er perfekte til cyklister, der ønsker at opnå en rigtig høj hastighed på fladt terræn. Lavprofilhjul har derimod mere flade eller buede fælge, hvilket gør dem lettere og mere smidige end højprofilhjul. Samtidig er lavprofilhjul oftest knap så dyre som højprofilhjul.

Udover at have bedre aerodynamiske egenskaber, så er højprofilshjulet også en højere stivhed, hvilket gør, at det svarer godt igen på de kræfter, du leder ned i pedalerne. Pga. sin vægt vil højprofilshjulet dog ikke været egnet til bjergrig kørsel. De gode styregenskaber, som man har på flad vej, vil ikke komme til udtryk på svære nedkørsler. Snarere tværtimod. Et højprofilshjul vil være meget svært at styre rundt i skarpe hårnålesving. Så skal ud at køre i bjerge, vil et lavprofilshjul højst sandsynligt være det optimale valg for dig.

Få et holdbart hjul til dine træningsture

Når man træner meget på sin cykel, kan det være en fordel at køre på nogle hjul, som er meget holdbare. Et godt træningshjul er et must for rytteren, der kører mange kilometer året rundt. Et godt træningshjul vil typisk være lavet af aluminium. Dette skyldes, at aluminium er et mere holdbart materiale end carbon. Samtidig er et aluminiumshjul knap så dyrt som et carbonhjul. Derudover har aluminiumsfælgen en bedre bremseflade, som holder i længere tid.

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af racerhjul fra kendte brands som

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg indenfor alt til cykler. Samtidig er vores dygtige og fagligt kompetente personale altid klar til at give dig den bedst mulige vejledning, rådgivning og service. Dette gælder uanset, om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.