Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Lappegrej

Viser 6 resultater
Reparationsæske TIP-TOP
29 kr.
1-3 hverdage
Solution TIP-TOP 5g
15 kr.
2-4 hverdage
TipTop reparationslapper til Tubeless dæk
99 kr.
1-3 hverdage
Solution TIP-TOP 25g
49 kr.
2-4 hverdage
Ventil Dunlop
10 kr.
2-4 hverdage
ParkTool Vulcanizing Patch Kit VP-1C
45 kr.
Forespørg for levering
Viser 6 resultater

Lappegrej: Vigtigt for enhver cykelejer at eje

Et sæt lappegrej er vigtigt for enhver cykelejer at have. Især, hvis du kører på en cykel med tynde hjul f.eks. en racercykel eller en citybike. Her vil risikoen for at punktere alt andet lige være større, end hvis du kører på en cykel med mere massive hjul f.eks. MTB. Et sæt lappegrej kan let være i skuffen ude i værkstedet eller garagen. Samtidig kan du også have det med, når du er ude at cykle f.eks. i baglommen eller sadeltasken. Dog er de fleste begyndt at medbringe en ny slange med i stedet for lappegrej, når de er ude at cykle. Dette skyldes, at det både hurtigere og nemmere at sætte en helt ny slange i.

Lap din cykel enkelt og nemt med et sæt lappegrej

Hvis du gerne vil lappe din eksisterende slange, skal du starte med at afmontere dækket fra cykelhjulet. Til dette formål kan du med fordel anvende et dækjern. Derefter skal slangen tages ud. Når dette er gjort, skal du have fundet hullet i slangen. Dette kan i langt de fleste tilfælde klares ved, at du pumper slangen lidt op. Derefter kan du både høre og se, hvor luften siver ud henne. En anden måde, hvorpå du kan finde hullet, er ved at fylde en balje op med vand, og derefter forsigtigt kører slangen igennem, indtil du ser bobler i vandet. Når hullet er fundet, skal det lappes. Slib området omkring hullet godt af og sørg for, at eventuelle små sten er væk. Påfør derefter limen på og omkring hullet. Til sidst påføres lappen. Når limen har tørret i 5-10 minutter, kan du fjerne den tynde og gennemsigtede plastik, som sidder ovenpå lappen. Prøv derefter at pumpe slange op og se om lappen holder.

Hos Børkop Cykler har vi godt udvalg af lappegrej fra kendte brands som

Hos Børkop Cykler går vi højt op i god service, vejledning og betjening. Vores medarbejder deler en fællespassion for cykling og er altid klar til at gøre deres allerbedste for, at du bliver vores næste tilfredse kunde. Dette gælder selvfølgelig uanset, om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.