Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Cykelslanger til Børnecykler

Viser 1 resultater
Slange 26x1,00-1,50 FV40
49 kr.
1-3 hverdage
Viser 1 resultater

Cykelslanger til børnecykler: Få dit barn i gang med at cykle

Cykling er sundt for børn at dyrke i alle aldre. For at dit barn kan komme ud at cykle regelmæssigt, er en god cykelslange et must. Cykelslangen sidder inde i cykeldækket og ligner en smal badering, når den er pumpet op. Når du skal til at have en ny cykelslange, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. For det første er det vigtigt, at du finder den rigtige størrelse cykelslange. Børnecykler varierer i størrelser. Kontroller derfor altid dækstørrelsen på dit barns cykel, inden du køber din cykelslange. Informationer om dækstørrelse er normalt angivet på siden af dækket. Samtidig er det også vigtigt, at du køber en cykelslange, som er holdbar og lavet af robuste materialer. Børnecykler bliver tit brugt i alt slags terræn – både stier, skov, grus og asfalt. Derfor er en holdbar slange en nødvendighed, så du ikke skal bruge alt for meget tid på punkteringer og andet bøvl med slangen. En anden ting, som er vigtig, er, at din cykelslange er let at udskifte, hvis uheldet skulle være ude, og dit barn punkterer. Her er det vigtigt, at cykelslangen nemt og hurtigt kan skiftes, så dit barn hurtigt kan komme ud at cykle igen.

Cykelslangen er hjertet af cyklens dæk

Hos Børkop Cykler sælger vi kun cykelslanger til børnecykler af god kvalitet. Cykelslangen er hjertet af cyklens dæk og kan være med til at give dit barn en masse fede og sjove oplevelser. Dette kræver dog, at der køres med det rigtige lufttryk i slangen. Vær i denne forbindelse påpasselig med at køre med undertryk eller overtryk i slangen. Oplysninger om, hvor meget luft, der skal være i slangen, står oftest angivet på siden af dækket. Samtidig er det selvfølgelig vigtigt, at du med jævne mellemrum tjekker statussen på dit barns cykelslange. Kan du se, at der er tegn på slitage eller begyndende revner, så er det oftest en god ide at skifte slangen med det samme.

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af cykelslanger til børnecykler fra kendte brands som

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg indenfor alt til cykler. Vores personale deler en fællespassion for cykling og er altid klar til at give dig den bedste vejledning, service og betjening. Dette gælder selvfølgelig uanset, om du handler med os i vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.