Skoovertræk

Henter data.
  Tilbud

  GripGrab CyclinGalter

  Vejl. pris: 119,00 DKK 98,00 DKK

  Tilbud

  Gripgrab2002 RaceAero White

  Vejl. pris: 249,00 DKK 179,00 DKK

  Tilbud

  GripGrap Easy On Toe Cover Gul

  Vejl. pris: 249,00 DKK 198,00 DKK

  Tilbud

  Gripgrab 2002 RaceAero Red

  Vejl. pris: 249,00 DKK 206,00 DKK

  Tilbud

  GripGrap Easy On Toe Cover

  Vejl. pris: 199,00 DKK 215,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Ride WATERPROOF

  Vejl. pris: 299,00 DKK 279,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab DryFoot

  Vejl. pris: 349,00 DKK 295,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab RaceAqua X

  Vejl. pris: 449,00 DKK 338,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Racethermo X

  Vejl. pris: 409,00 DKK 339,00 DKK

  Tilbud

  Gripgrab Race Thermo Hi-Vis

  Vejl. pris: 399,00 DKK 347,00 DKK

   Skoovertræk

   Skoovertræk er en central beklædningsgenstand i enhver cykelrytters garderobe. Formålet med et skoovertræk kan variere afhængig af årstid og situation. Det mest almindelig er dog som en ekstra isolering under kolde eller våde forhold. 


   Neopren til de kolde dage

   På kolde eller våde dage vil et skoovertræk som f.eks. GripGrab Race Thermo Hi-Vis være et fremragende overtræk. Dækket af 2 mm neopren vil overtrækket være vind- og vandafvisende og holder altså fødderne tørre og varme under kørsel. Derudover er overtrækket forstærket omkring hæl og tå med kevlar, således man ikke slider det for hurtigt i stykker under kørsel. Det faktum at overtrækket er et Hi-Vis er en del af GripGrabs tiltag for at øge synligheden hos sine cyklister og dermed højne sikkerheden – særligt i de måneder hvor mørket kan falde tidligt.


   Aerodynamiske skovovertræk

   Skal man ud og køre rigtigt stærkt og ønsker at optimere aerodynamikken, kan skoovertræk også her være relevante. I dette tilfælde vil der ikke være behov for et varmt og tykt overtræk, men derimod blot et tyndt lag, som kan ujævne de små ujævnheder man har på et par cykelsko, som kan medvirke til at skabe unødvendig turbulens. Velotoze er et eksempel på et skoovertræk som er oplagt til konkurrencebrug. Materialet er latex og sidder så tæt omkring sko og ben at det – udover at være aerodynamisk – faktisk også holder vandet ude og fødderne tørre. Et overtræk som dette kan være relevant hvis man skal ud og køre en enkeltstart og ønsker at optimere selv de mindste marginaler.


   Toe cover

   I det tilfælde at det er en smule koldt, men man ikke har mulighed for at anvende et fuldt skoovertræk, kan man anvende toe covers. Dette er blot en lille hætte der dækker spidsen af foden og kan isolere tæerne lidt ekstra. Man ser dette ved GripGrab Easy On Toe Cover. Denne er nem og hurtigt at trække ud over skoen, hvilket kan gøre en relevant i en disciplin som triatlon, hvor man måske ikke ønsker et helt overtræk, da dette besværliggør skiftezonerne en smule.