Sko såler

Henter data.
  Tilbud

  Northwave sål

  Vejl. pris: 349,00 DKK 100,00 DKK

  Tilbud

  Digitsole Smart Heating Insoles V6

  Vejl. pris: 1.499,00 DKK 1.199,00 DKK

   Såler til cykelsko


   Man må ikke undervurdere vigtigheden af sålen i sine cykelsko. Selvom man ikke som sådan tænker at fødderne er udsat for de store belastninger under cykling, oplever foden alligevel en belastning over lang tid. Spidsbelastningen vil således ikke være så høj som man f.eks. ser ved løb – men til gengæld udsætte foden for belastninger mellem 70-100 gange i minuttet over 2-4 timer. Har man derfor en fod der ikke passer med sålen i skoen, vil dette kunne resultere i skader i fødderne eller ubehag ved cykling over længere tid.


   Fodtype og skosål skal matche


   Har man i sine almindelig sko oplevet specielle behov, for at undgå ubehag kan det som udgangspunkt være en god idé at undersøge om det er nødvendigt på cyklen også. Det kan f.eks. være en høj svang eller at man er platfodet, som stiller særlige krav til fodtøjets udformning. Man behøver dog ikke have problemer i hverdagen, for at man måske kan opleve det i cykelsammenhænge. Derfor kan det være en god ide at undersøge i forbindelse med erhvervelsen af nye cykelsko eller ved oplevelser med fodproblemer.


   Sålen udsættes for stort slid under cykling


   Man skal – som med så mange andre dele af cykeludstyret – være opmærksom på slid på sko og såler. Er sålen slidt ned kan det være med til at mindske komforten under kørsel, hvilket ikke er fordelagtigt. Derfor kan det være en god idé at skifte såler, hvis man oplever de bliver slidt ned får selve skoen.


   Såler med varme til de kolde dage


   Udover såler der passer bedre til fødderne, kan man få såler der er med til at sikre fødderne har en passende temperatur. Således har Happyhotfeet produceret en sål der skal varme fødderne under vintertræningen. Disse såler har et indbygget batteri der an lades op til 500 gange og kan varme skoen og fødderne op under kørsel. Sålerne fås i to størrelses intervaller og kan herfra klippes til, således de passer den i den aktuelle sko. Med en sådan sål er det slut med at få kolde fødder i vintertræningen.