Cykelsko Dele

Henter data.

   Reservedele til cykelsko


   Cykelsko udsættes for stort slid fra vind, vejr, brug eller måske ligefrem styrt. Nogle af producenterne har derfor gjort det muligt at udskifte nogle af de mest udsatte og vitale dele, når funktionen falder. Særligt Sidi cykelsko indeholder mulighed for at udskifte stort set alle dele på skoen – fra hælkappen til spænderne, kan man få nye dele til Sidi sko.


   Nye dele eller et personligt præg


   Udover man selvfølgelig kan opretholde funktionen ved cykelskoene ved udskiftning af dele, kan de fleste dele fås i et utal af farver. Dette giver muligheden for en hvis personliggørelse af cykelskoene, ved at udskifte delene med lige netop de farver man selv ønsker.


   Hælen udsættes for stort slid


   Et af de steder en cykelsko udsættes for størst slid er på hælen, da det ofte er den der først sættes i jorden, når man standser. Derfor har de fleste sko her valgt at installere et gummibeslag, der skal beskytte selve sålen – der i mange tilfælde er lavet af carbon. Dette hælbeslag kan ved flere producenter udskiftes, da den ofte slides ned lang tid før resten af skoen. Sidi Non Slip Rubber Heel er således et beslag der nemt udskiftes, ved en enkelt skrue centralt på beslaget. Udover at være beskyttende for resten af skoen, vil netop dette beslag gøre at rytteren står bedre fast i skoen, der ofte kan være glat. En funktionsdygtig hælkappe er således en god investering – det er dog ikke alle sko der har mulighed for at udskifte denne del.


   Pasformen ved en sko er vigtig


   Det er vigtigt at en cykelsko sidder god omkring foden og holder spændingen under kørsel. derfor er det vigtigt at det aktuelle spændesystem fungerer – om det er Boa, Clip eller snørebånd. Spændsystemer kan udskiftes på langt de fleste sko – hvilket er med til at sikre skoens samlede funktion er helt i top.

   Her har du alle vores cykelsko