Shimano

Shimano S-Phyre RC902 Rød

2.699,00 DKK
Vejl. pris: 2.899,00 DKK

Vælg ønsket størrelse

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på lager i butikken og kan leveres indenfor få hverdage)

Shimano S-Phyre RC902 Rød

Med den nye RC902 sko fra Shimano, er der ekstra fokus på tre designområder - funktionsspecifikke zoner, kraftoverførselsoptimering og god pasform - for at give en sko der hjælper dig med at yde det bedste..

En cykelsko er mere end blot bare en sko til at cykle med. En god cykelsko har også fokus på den rigtige kombination af støtte, bevægelse og komfort, så du som rytter ikke bliver generet af at have skoen på over en længere periode.

Den nye RC902-sko er lavet af en blanding af forstærket mesh og læderovermaterialer på lagvise måder for at give dig den bedste pasform i forhold til stivhed, fleksibilitet / elasticitet og åndbarhed.

Bortset fra at bruge Shimanos maksimale niveau 12 kulfiber sål, er kraftoverførsel blevet optimeret ved brug af RC902's nye anti-twist stabilisator hælskålform.

Fodbevægelses- og pedalundersøgelser af professionelle kørere blev analyseret for at opdage de kræfter der blev udøvet under eksplosive accelerationer. Dette resulterede i en re-designet hælkappe med en kombination af fleksible og stive materialer bygget til at håndtere de intense vridninger forårsaget af eksplosive accelerationer.

For at skabe den perfekte pasform på tværs af alle størrelsesvarianter (inklusive almindelige størrelser, halvstørrelser, brede størrelser og kvindestørrelser) er endnu en kompliceret proces fuldendt i en perfekt sko. En ny 360 ° Surround Wrapping Upper wraps med den støttende kokon fra overdelen hele vejen rundt om ydersålen gør, at det giver en bemærkelsesværdig holdekraft og højeste komfort for alle ryttere.

RC902 bruger BOA Fit System Li2-drejeknapper med tovejsjusteringer og har Silvadur stay-fresh treatments for at skoene lugter bedre i længere tid. 

Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.