Santa Cruz

Santa Cruz Stigmata CC CX1

36.499,00 DKK
Vejl. pris: 42.799,00 DKK

Leveringstid: Forespørg for levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)


SANTA CRUZ STIGMATA CC CX1

Santa Cruz Stigmata er en crosscykel, der fortjent en plads i Santa Cruz' sortiment. Selvom Santa Cruz er mest kendt for deres mountainbikes, har de valgt at tage alle disse erfaringer og skabt en ekstremt let crosscykel, der giver dig en anderledes oplevelse end konkurrenternes cykler.

Med et stel der er lavet i full carbon får du en crosscykel med en vægt på kun 8,02 kg. Kombiner den lette vægt med gode skivebremser og SRAM Force geargruppe, så får du ikke blot en let crosscykel, men også en der med sikkerhed kører fantastisk.  De hydrauliske skivebremser er blevet nemmere at integrere optimalt i designet eftersom at de har vundet frem på landevejscykler generelt - så nu stopper den nye Stigmata lige når du beder den om det. 

Stellet og hjulene er tilpasset så du kan få monteret helt op til 41 mm. brede dæk på din nye Stigmata. Dermed får du muligheden for at tilpasse crosscyklen til netop det du vil bruge den til. Som noget helt unikt for Santa Cruz er Stigmata crosscyklen monteret med en PressFit 30 krankboks - dette er bl.a. gjort for at holde vægten så lav som muligt, samt at tillade at tilpasse cyklen til road-kranksæt. 

De tidligere modeller af Stigmata var fremstillet i aluminium, hvor Santa Cruz nu er gået over til fuld carbon - deres forskellige typer carbon gør det muligt for dig at vælge den rette type cykel til dit behov. CC-modellen gør brug af en dyrere carbon, hvor vægten er den primære forskel fra C-modellen. Se deres billigere Stigmata C-model her.


Specifikationer:

  • Stigmata Fork
  • SRAM Force CX1 Derailleur
  • SRAM Force Brakes
  • SRAM Force CX1 Cranks
Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".