Santa Cruz

Santa Cruz Hightower CC Grey X01

46.999,00 DKK
Vejl. pris: 77.600,00 DKK

Vælg ønsket størrelse

UDSOLGT
Varen er enten udgået eller har uvist leveringstid og kan derfor ikke bestilles online.
Leveringstid: Forespørg for levering
(Varen er ikke på lager og har derfor lang eller ukendt leveringstid)


Santa Cruz Hightower CC X01

Santa Cruz' Hightower cykel har alsidigheden til at klare enhver udfordring på sin vej. Køre enten med 29 "hjul eller 27,5"+, da begge passer problemfrit på Hightower. Så kan du køre hvor som helt i verden!

Så det store spørgsmål er; 27.5"+ eller 29" hjul?

29"
Hvis du skal køre på lige strækninger, suse gennem stenbelægninger og spurte ud af svingene er det 29" hjul du skal vælge. Opgrader til carbon fælge, og du har et præcisionsinstrument på hænderne.

Ligegyldigt hvilken hjulstørrelse du kører med forbliver geometrien optimeret takket være en lille "High / Low" indstilling på affjedringen. 

135mm af VPP® rejse er forstærket af en 148 bagaksel afstand og den slags Nomad-stil kobling arrangement og svingarm design vi reservere til de tungeste hitters i vores model line up. Den resulterende pakke efterlader Hightower stående hoved og skuldre over alt andet derude.

Ved at bruge en lidt billigere kulfiber, bliver prisen overkommelig, men der gås ikke på kompromis med stivheden, holdbarhed eller styrken. Disse elementer er nemlig identiske mellem de to carbonmaterialer, men C-niveau carbon vejer omkring 230 gram mere end kvalitets CC carbon. 
Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".