Santa Cruz

Santa Cruz Bronson CR

40.695,00 DKK

UDSOLGT
Varen er enten udgået eller har uvist leveringstid og kan derfor ikke bestilles online.
Leveringstid: Forespørg for levering
(Varen er ikke på lager og har derfor lang eller ukendt leveringstid)


Santa Cruz Bronson CR KIT

Da Santa Cruz introducerede deres Bronson MTB, tog denne cykel markedet med storm og omdefinerede, hvad folk forventer fra en 150 mm trail-cykel. 

Den mest synlige opgradering er det helt nye VPP® link arrangement. Den nederste kobling ligger pænt over krankboksen, hvor den er fuldt forsænket og beskyttet mod stød. Imens er selve støbdæmperen monteret direkte på overrøret og forbedrer den tværgående stivhed som følge heraf. Støddæmpningsmængden er ligeledes blevet raffineret i processen, således at den nu leverer en bedre affjedning ved selv små bump.

Geometri har også udviklet sig for at imødekomme efterspørgslen fra ryttere af denne form for cykel. Saddelrørsvinkelen er bl.a. blevet stejlere, hvilket placerer rytteren lige over pedalarmene for at opnå den bedste kraftoverførsel. 

Ved at bruge en lidt billigere kulfiber, er Santa Cruz i stand til prissætte denne høj-performance cykel i et sådan prisniveau at flere ryttere end nogensinde før kan være med på aller højeste niveau.
Stivheden, holdbarhed og styrken er identiske mellem de to typer carbonmateriale, men C-niveau carbon vejer omkring 280 gram mere end topkvalitets CC-carbon.

Egenskaber:
148mm bagaksel-afstand
160mm (6 ") VPP ™ affjedring
27,5" hjul
Fuld carbon dropouts og disk mounts
Full carbon ramme og svingarm

Udstyr:
RockShox Yari MotionControl RC, 160mm
SRAM NX Eagle 
SRAM Guide T bremser
SRAM NX Eagle 148 DUB, 32t krank
Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".