puky

Tilbud

Løbecykel LR 1 EVA Kiwi/Orange PUKY

Vejl. pris: 699,00 DKK 649,00 DKK

Tilbud

LØBECYKEL RIDE SORT PUKY

Vejl. pris: 1.649,00 DKK 1.399,00 DKK

Puky Løbecykler


Virksomheden


Siden 1949 PUKY GmbH & Co. KG har været producenter af børns køretøjer. Først begyndte de med produktionen af ??scootere i Düsseldorf / Hohenzollern-Factory, lateron de begyndte at fremstille børnecykler. Siden 1960 virksomheden site er i Wuelfrath.

 På det tyske marked PUKY er en af ??markedslederne i produktion og salg af børns køretøjer, især til specialiserede forhandlere. Hertil kommer, at PUKY spiller en betydelig rolle i det europæiske marked. I dag består programmet af scootere, børne- og ungt menneske cykler, løbecykler, unicykler, scootere, go-carts, motorcykler og tilbehør.

 PUKY har 100 ansatte. Hertil kommer, at PUKY giver arbejde til handicaped personer, der støtter køretøj samling off site med produktion af ca.. 2.000 - 3.000 køretøjer om dagen. Her kan du finde flere billeder vedrørende PUKY historie.

Puky Løbecykler


PUKY - løbecykler er et lækker supplement til det klassiske løbehjul og samtidig det perfekte begyndercykel. 
De er kendetegnet ved deres lave påstigningshøjde og en særlig børnevenlig ergonomi. De særlige løbecykelsadler er formet ergonomisk og understøtter perfekt barnets løbebevægelser. Styret og sadlen kan justeres i højden, hvilket gør det muligt at tilpasse dem individuelt. På den måde får barnet glæde af bevægelsen og køretøjet i mange år.

 
  • Tre modelstørrelser: Den helt rigtige løbecykel til alle børn!
  • Dæk af høj kvalitet med tætnede præcisionskuglelejer
  • Børnevenligt design
  • Mangeårig reservedelsservice