Power Dot

Der er ingen produkter fra dette mærke.

Power Dot


Power Dot er et relativt nyt produkt. Power Dot er et firma der bygger over elektrostimulering af musklerne, hvilket deres produkter både anvender som træning og restitutionsværktøj. Produktet er således et meget teknologisk tiltag, som man kan anvende i sin jagt på de ekstra procenter.


Hvad er elektrisk stimulering?


Den naturlige aktivering af muskler sker gennem nervebanerne og er styret af vores centralnervesystem. Nervesystemet fungerer ved små elektriske impulser, som skaber sammentrækningerne i musklerne. Denne stimulering kan skabes ved at ”tilsætte” det elektriske signal udefra – f.eks. ved brug af Power Dot Duo. Dette kaldes for elektrisk stimulering eller EMS. EMS kan, ifølge Power Dot, være med til at forbedre og optimere restitutionsfasen, øge blod flowet i musklerne, øge muskelstyrke og -udholdenhed og meget, meget mere.


Power Dot Duo


Power Dot Duo er en elektrodepakke, hvori man få to elektroder samt en PowerDot Pod. Disse kan forbindes til hinanden og til en smartphone via bluetooth. Gennem en app kan man vælge hvilken type EMS som produktet skal påføre musklerne og det hele er således gjort meget tilgængeligt for forbrugeren, der blot skal montere elektroderne, samt starte de forudindstillede programmer gennem app’en. App’en har 10 programmer med hver sit formål, alt afhængigt af om målet med stimuleringen er restitution, til hvilket der findes 5 programmer, eller til at øge musklernes funktionelle niveau, hvor der også findes 5 programmer på nuværende tidspunkt. Ydermere har app’en mulighed for at man kan lave sine egne programmer.


Power Dot Duo kan som udgangspunkt bruges på hele kroppen og på alle muskel grupper, man skal dog være opmærksom på at sætte elektroderne på den mest optimale måde, for at få den bedste effekt af systemet.


Med på rejsen


En af de åbenlyse fordele ved Power Dot’s produkt er, at de nemt kan tages med på rejsen. Firmaet gør således elektrisk stimulering meget tilgængelig, da selve elektrode udstyret ikke fylder meget og kommer i en fin lille rejsetaske, dertil skal man blot bruge sin telefon, som de fleste alligevel har med sig. Virksomheden sikrer altså på den måde at man altid kan have et optimeringsværktøj ved hånden – også selvom man skal til udlandet og køre i bjerge, hvor man måske i høj grad kunne få gavn af en forbedret restitutionsevne.


Kunne du tænke dig at se nærmere på Power Dot’s produkter og finde ud af, om det er noget for dig, så tag et kig forbi vores butik i Børkop, så kigger vi på det over en kop kaffe.