Pinarello Dogma K8S

28.999,00 DKK
Vejl. pris: 45.999,00 DKK

Vælg ønsket størrelse

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)


Pinarello Dogma K8S 

Pinarello Dogma K8S ramme”Game changer” er de første ord fra Sir Bradley Wiggins efter testen af DOGMA K8-S - Ja, dette produkt vil revolutionere verdens ​​racercykler, hvilket skaber et nyt segment i affjedrede racercykler. 


Denne cykel er et resultatet af en specifik anmodning fra Team Sky: at have en innovativ ramme der er i stand til at reducere fysisk stress af deres atleter, og dermed øge ydeevnen.

Som med Dogme F8, har Pinarello samlet vores team af Italienske og britiske ingeniører for at lave den ultimative cykel.


DOGMA K8-S forreste trekant svarer til den på ​​DOGMA F8. Geometrien er bare lidt ændret, for være bedre at køre på i ujævnt terræn, mens bagenden, takket være den nye affjedring DSS 1.0 (Dogme Suspension System) og nye kædestage forbliver FLEXSTAYS ™.


Efter laboratorietests, som sikrede sikkerheden og effektiviteten i den nye ramme, testede de den nye DOGMA K8-S, på de sidste 130 km af Paris-Roubaix ruten, med Sir Bradley Wiggins og Christian Knees. De udførte tests blev sammenlignet med den tidligere DOGMA K. Begge rammer havde accelerometre, powermeters og GPS instrumentering.

Fra hele testen har vi fået en stor mængde data; de samlede resultater viser at Dogma K8S er 4,6% bedre end Dogma K 2015 med hensyn til håndtering og komfort.


En DOGMA K8-S ramme (størrelse 53), komplet med suspension, vejer mindre end 1 kg, præcis 990 gram. Dette er en revolutionerende ramme, som vil åbne nye muligheder i landevejscykling.

Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".