Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Pedro's Børstesæt

239 kr. Oprindeligt: 269 kr. -11 %
3-5 hverdage (Varen er på fjernlager)
3-5 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Pedro´s

Pedro's Børstesæt

Børstesæt til fuld cykelrengøring.

  • Stor ramme og hjulbørste
  • Tandbørste; ideel til tandhjul, gearskiftere og klinge.
  • Keglebørste til svært tilgængelige steder.
  • Dele rensebørste til påføring af affedtningsmiddel.
  • Perfekt, når det kombineres med Pedros rense- og affedtningsprodukter.

En ren cykel er en glad cykel! At holde din cykel ren er en væsentlig del af cykelvedligeholdelsen, der sikrer bedre ydeevne, øget sikkerhed, nemmere reparationer, længere levetid for alle dele af cyklen og mere sjov på din næste tur! Pedro's Pro Brush Kit tilbyder et sæt med fire unikke børster designet specielt til nemt og hurtigt at rengøre alle dele af cyklen.

Lavet med brugeroplevelsen og holdbarheden i tankerne, hver børstes ergonomiske håndtag ligger godt i din hånd, mens den tilbyder uovertruffen holdbarhed. Børstehårene på hver børste, som varierer i diameter, længde og tæthed, er blevet udvalgt til at give en balance mellem holdbarhed, rengøringsevne og skånsomhed, der matcher hver børstes tilsigtede brug.

Pro Brush Kit elsker lidt hjælp fra Pedro's renere produktsortiment. Rammebørsten og keglebørsten passer perfekt sammen med Green Fizz og tandbørsten og dele til rengøringsbørster passer bedst sammen med Oranj Peelz, Degreaser 13 og Pig Juice.

Hvordan skal de bruges?

Den store ramme og hjulbørste er perfekt til hurtigt at rengøre store områder af cyklen som stel, gaffel, dæk og mere. Det store overfladeareal og børstehårene med lav stivhed dækker nemt og hurtigt store områder.

Tandbørsten er designet til at tackle drivlinjen og er ideel til rengøring af kæder, tandhjul, gearskiftere og klinge. Det ergonomiske håndtag er parret med to specialbyggede børstefunktioner. De tilspidsende børstehår foran er designet til at skrubbe de indviklede overflader af kæder, kæderinge og kassetter, mens længere, stivere børstehår med større diameter i den modsatte ende når dybt mellem kassettehjulene og fjerner selv det dybeste snavs og snavs.

Cone Brush er perfekt til at tackle svært tilgængelige steder på stel, gafler og hjul. Konstrueret med et tilspidset array af børstehår med lille diameter, kan keglebørsten skubbes ind i stramme områder, andre børster ikke kan nå.

Parts Cleaning Brush er designet til påføring af affedtningsmiddel. Denne børste fungerer som en malerpensel med lange tætte børster, som effektivt holder affedtningsmiddel og tillader det at blive malet på alle overflader af drivaggregatets dele.


EAN:790983102029

Andre har også købt