Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Pedro's Super Prestige Fodpumpe

599 kr. Oprindeligt: 749 kr. -20 %
3-5 hverdage (Varen er på fjernlager)
3-5 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Pedro´s

Pedro's Super Prestige Fodpumpe

Professionel fodpumpe.
  • Fodpumpe af professionel kvalitet designet med ydeevne og værdi i tankerne.
  • Har automatisk presta/schrader-hoved med integreret udluftningsventil, integreret topmonteret trykmåler og ergonomisk softgrip-håndtag.
  • Langt slag, smalt cylinderdesign pustes hurtigt op med mindre indsats op til 160PSI (8 Bar) maksimalt tryk.
Pedro's Super Prestige er designet med professionel ydeevne i tankerne. Pedros seneste version af Super Prestige forbedrer sin egen arv som en favorit blandt topmekanikere og inkluderer funktioner, der efterspørges af de bedste. Disse funktioner omfatter højkvalitets konstruktion af legeret stål for holdbarhed, et automatisk hoveddesign, der øjeblikkeligt tilpasser sig enten presta/schrader rørventiltyper med en integreret udluftningsventil til hurtigt at indstille nøjagtige tryk, en integreret topmonteret trykmåler, komfortabelt ergonomisk blødt greb håndtag og kraftig legeret stålbase for stabilitet.
Super Prestige er designet med et langt slag, smalt cylinderdesign til hurtigt at pumpe dæk op, men med mindre indsats, op til 160PSI (8 Bar) maksimalt tryk. Støttet af en Pedro's to års garanti

EAN:790983105808

SKU:790983105808

Andre har også købt