OXC

Tilbud

OXC Lygte Bag

Vejl. pris: 135,00 DKK 99,00 DKK

Tilbud

OXC Cycle HandlebarForward Mount

Vejl. pris: 199,00 DKK 149,00 DKK

Tilbud

OXC Kabellås Bumper Sort 6 x 600 mm

Vejl. pris: 45,00 DKK 32,00 DKK

Tilbud

OXC Lygte Brightspot Sæt

Vejl. pris: 125,00 DKK 89,00 DKK

Tilbud

OXC Refleks Gul Slap Wrap

Vejl. pris: 35,00 DKK 25,00 DKK

OXC  

Oxford Products Ltd Cycling – eller OXC – er et firma med base i England. Firmaet har eksisteret siden 1973 og har siden da været en af de førende producenter i dele til både motorcykler og almindelige cykler. OXC har en utrolig bred vifte af produkter, der dækker alle de behov man kan opleve når man kører på cykel. 

OXC anvender de nyeste teknologier 

OXC er et innovativt mærke, der anvender nogle af de nyeste teknologier til design og udvikling af deres produkter. Således anvender OXC gerne 3D-print i deres produktionsmønster, for på den måde at opnå et mere helstøbt produkt indenfor de kategorier hvor dette er muligt og samtidig er en fordel. Design og produktudvikling foregår i firmaets hovedcenter i England og distributionen sker ligeledes herfra. 

Oxford Products ltd. 

Det fremgår tydeligt af firmaet navn – OXC er et produkt orienteret firma. Det betyder at man ikke kan købe hele cykler igennem OXC, men alle de dele der indgår, kan man finde på OCX’s lager. Produkterne rækker lige fra cykellygter til Bottom Bracket(krankboks) og på tværs af forskellige cykeldiscipliner. Således kan man gennem OXC både finde dele til raceren, MTB eller den almindelige citybike. 

OXC i samarbejde med Shimano 


Fra 2016 har OXC indgået et samarbejde med Shimano
, hvor den japanske geargigant er med til at promovere og udvikler produkter i samarbejde med OXC, hvilket kan vise sig at være et stort samarbejde, da OXC er specialiseret i at lave enkelte dele, mens Shimano som bekendt laver hele grupper – en kombination kan derfor vise sig at være yderst velfungerende.


(Copyright Børkop Cykler 2016)