Muc-off

MUC-OFF Nanotube Kæde - Shimano

749,25 DKK
Vejl. pris: 999,00 DKK

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

MUC-OFF Nanotube Kæde

Muc-Off kan nu præsentere en eksklusiv kæde som er hånd-behandlet med en unik højhastigedsbelægning - Nanotube Chain Optimization. Få den både til Shimano, SRAM og Campagnolo.

Denne højhastigheds belægning blev udviklet specielt til Sir Bradley Wiggins 'Hour Record og bruger verdens mest avancerede tilsætningsstoffer for at give dig enestående friktionsreducerende teknologi.

Denne nye topmoderne formel og behandlingsproces skubber grænserne for innovation når det kommer til smøring af kæder og er designet specielt til at holde friktionen til et absolut minimum. Nanotube Speed Film et fremstillet til at være effektiv i alle slags vejrforhold, så det kan også sagtens bruges under våde og mudrede forhold. Den banebrydende formel indeholder nanotube tilsætningsstoffer for at gøre det utrolig hurtigt, men bibeholder sin vandafvisende effekt, som man kender fra Muc-Off's Hydrodynamic Lube. I modsætning til andre hastighedsoptimerede kæder, hvor en tør voks anvendes og som kun holder omkring 300 km., vil Muc-Off Nanotube Chain Optimering kunne køre over 600 km. under tørre forhold og over 400 km. i våde og mudrede forhold uden at man ser et fald i performance (som det sker med tør voks efter en meget kortere periode).

Kædebelægningen kan give besparelser på over 10 watt, og er klar til at give dig top-performance så snart kæden bliver leveret. 
Hver kæde bliver omhyggeligt kørt ind og analyseret for at fintune den enkelte kæde til at være perfekt når du får den leveret - igennem flere behandlinger bliver den rengjort og påført de specielle nanotube partikler før den endelig er optimeret til at være klar til dit løb eller event. 


* Mod CeramicSpeeds Shimano Dura-Ace UFO-kæde over en givet raceafstand på vores dynometer.

Features

  • Fungerer optimalt under alle vejrforhold
  • Indeholder nonatube partikler
  • Kører perfekt i mere end 600 km. 
  • Perfekt til bane, triathlon, landevej eller mountainbike-kørsel
Læs mere
Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".