Linuspro nutrition

Der er ingen produkter fra dette mærke.

LinusPro Nutrition


LinusPro Nutrition ApS er en danskejet virksomhed, der har eksisteret siden 2014. Folkene bag har mange års erfaring med produktion af føde- og drikkevarer til det danske marked - deres ekspertise ligger i produktion og konceptudvikling af kosttilskud til sportsudøvere (sports nutrition). LinusPro Nutrition-produkterne er en del af revolutionen inden for kosttilskud. Revolutionen består i at gøre kosttilskud mere tilgængelige for den almene forbruger  - så de engagerede idrætsudøvere i højere grad får de samme kvalitetsstandarder, som elitesportsudøvere allerede har haft adgang til i længere tid.

Missionen er at forsyne dig med højkvalitetsprodukter til ethvert behov, som en aktiv og sund livstil bringer med sig. LinusPro har bygget deres fundament på at levere gennemskuelige kvalitetsprodukter, som kunderne vil vende tilbage for at købe. Derfor har de stort fokus på at have rene produkter med suveræn smag, og at være i en fortsat dialog med brugeren for at kunne levere den bedste service.

Vision


LinusPro Nutritions vision er at dele deres innovative produkter med kunderne og producere netop de kosttilskudsløsninger, som markedet mangler. En sund og proteinrig kost er et stigende behov hos den brede befolkning, da der i højere grad er fokus på at leve et sundt liv med et højt aktivitetsniveau. LinusPros produkter skal hjælpe kunderne med at nå deres mål.

Mission


LinusPro Nutrition leverer en bred vifte af proteinholdige produkter, kosttilskud og sportsdrikke til den brede befolkning, både gennem detailhandel og nethandel. LinusPro Nutrition tilbyder en totalløsning inden for kosttilskud. Vores produkter dækker ethvert behov. Uanset om det er til bodybuilding, vægttab eller udholdenhedssport, har vi produktet. Af denne grund har de et sortiment, som omfatter en lang række kosttilskud. Heriblandt er proteinpulver, protein shakes, proteinbarer, recoverybarer, protein water, vitamin water, energipulver, energibarer, energidrikke, energy gel, sportslæskedrikke, vitamin- og mineraltilskud m.m.

Deres produkter er udviklet med fokus på at holde dem rene og naturlige. LinusPro bruger kun råvarer, som lever op til en høj kvalitetsstandarder. Produkterne er kvalitetsmæssigt blandt markedets bedste, og de er fri for usunde fyldstoffer. Der bliver kun benyttet mælk fra europæiske landmænd i de proteinholdige produkter og sikrer dermed, at produkterne ikke indeholder rester af skadelige stoffer som BST-hormoner, antibiotika m.m.

Vores bagland


Alle vores pulverprodukter produceres og pakkes i Danmark, så de kan garantere produkternes kvalitet. LinusPro har stort fokus på produktudvikling, så de altid er forrest i feltet.  Derfor har de et stærkt netværk af producenter, som sikrer, at disse koncepter bliver produceret på en ordentlig og korrekt måde. Kunderne får derfor den bedste kvalitet på markedet til en overkommelig pris.
Hos LinusPro er der altid gang i udviklingen, så de kan forsyne kunderne med de produkter, de efterspørger.

Kunden er altid i fokus hos os, og vi stræber efter at tilbyde højkvalitetsprodukter sammen med en god service. LinusPro Nutrition opererer derfor i overensstemmelse med Fødevarestyrelsens lovgivning og er registreret som importør og engrosforhandler af kosttilskud, proteinprodukter, drikkevarer m.m. LinusPro Nutrition er underlagt Fødevarestyrelsens kontrolsystemer, hvor vores produkter og faciliteter løbende kontrolleres af myndighederne.

Selve linuspro.dk er godkendt af Nets Gruppen som onlineforhandler af fødevarer, og vores handelsbetingelser er ligeledes kontrolleret for at sikre forbrugerens sikkerhed ved brug af vores ydelser.

Hvorfor hedder vi LinusPro?


I 1920’erne stod The Rockerfeller Foundation økonomisk bag et gennembrud i den viden, som eksisterede inden for biologi. The Rockerfeller Foundation ændrede verden ved at bevilge midler til en innovativ kemiker ved navn Linus Pauling. Han bidrog til at bane vejen for biomolekylær videnskab, og gennem sin forskning kortlagde Linus strukturen af proteiner, hvilket hjalp til at forstå mange af kroppens biokemiske processer. Med ét havde Linus Pauling skabt grundstenene i den forskning, som store dele af den moderne molekylærbiologi er bygget på.

Denne viden har blandt andet ledt til udviklingen af de sportskosttilskud, som vi ser på markedet i dag. Vi har tilegnet en del af vores navn til den arv, han efterlod, da vi ønsker at skabe en revolution på kosttilskudsmarkedet baseret på den nyeste viden inden for sport og ernæring.