Leveringsinformation

Levering af cykler

Når du bestiller en cykel på Børkopcykler.dk har du mulighed for at vælge om du vil have den leveret direkte hjem til dig eller om du vil afhente den i butikken i Børkop.

Ligegyldigt hvilken leveringsmetode du vælger, bliver din cykel gjort 100% klar til brug. I visse tilfælde skal styret drejes og sadlen justeres, men så vedlægges der værktøj og beskrivelse af den endelige klargøring.

Vores mekanikere samler og klargør cyklen, hvorefter den bliver forsvarligt pakket og gjort klar til afsendelse.

Fragten på cykler er 299,- da de sendes i special kasse og med Danskefragtmænd.

Afhentning af cykler

Vil du hellere selv hente cyklen er du også meget velkommen til det. Du bestiller og betaler blot som du plejer, hvorefter vi klargører cyklen så den står 100% klar til brug i forretningen. Når du afhenter din cykel sikrer vi, at cyklen er den rette størrelse og hjælpe med indstilling.


Afhentning af andre ordre

Du har også mulighed for at hente dine andre bestilte produkter i forretningen. Når du bestiller på webshoppen bliver varerne med det samme taget fra og lagt klar til dig, så du er sikker på, at de står til dig når du kommer ned i butikken. Du sparer tid ved afhentningen og slipper for eventuel fragt.

Du kan afhente dine varer i butikkens åbningstid, også om lørdagen.


Levering i Danmark (brofaste øer)

Vi bestræber os på at få afsendt din vare 1-2 dage efter bestilling. Varerne vil blive sendt gennem GLS og omkostninger i forbindelse med afsendelse af varen vil blive pålagt køber. Ved køb over kr. 299,- og levering til GLS pakkeshop, leverer vi pakken fragtfrit.

Såfremt, at varen ikke måtte være på lager vil vi meddele dette via mail senest inden for 4 arbejdsdage.

 

Levering udenfor Danmark

Ved levering uden for danske grænser pålægges der yderligere tillæg på forsendelsen. Dette tillæg vil blive beregnet ud fra størrelse, vægt og afstand. Den nøjagtige pris følger dagspriserne ved Post Danmark, GLS, DHL mv.

 

Betaling

Kortbetaling


Bankoverførsels-instruktioner


Reg. nr.: 9402 - Kontonr.: 6345668454
IBAN: DK5130006345668454 - SWIFT/BIC: DABADKKK


I kommentarfeltet bedes du skrive dit ordre nr.

 

Køb

Alle som er over 18 år og i besiddelse af et gyldigt kreditkort kan handle i Børkop Cykler. Ved bestilling til en angivet adresse benyttes GLS til forsendelse. Leverance kan ske indenfor Danmarks grænser, dog kan BC BikeShopørkop Cykler som køber derved forvente et højere forsendelsesgebyr. I forbindelse med at pakken er beskadiget eller bortkommet holdes Børkop Cykler ikke ansvarlig. Kontakt i disse tilfælde Post Danmark hurtigst muligt, huske altid at tjekke din pakke ved modtagelse. Eventuelt oplyst leveringstidspunkt er kun vejledende. Ved alle køb bliver der pålagt fragt efter produktets størrelse - priser fra kr. 29 inkl. moms. Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms.

Der tages forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt, opdateringsfejl, trykfejl samt moms-, pris- og afgiftsændringer.

 

Reklamation og fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret. Fortryder du købet bedes du henvende dig pr. mail på info@bcbikeshop.dk eller på tlf. 75 86 72 28. Herefter sender du varen retur og vi tilbagefører pengene til din konto når varen er modtaget. Din fortrydelsesret gælder kun ved returnering i original emballage, ubrugt og ubeskadiget og kun ifølge aftale. Køber betaler selv for forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen.

Returneres varen efter de 30 dage tager Børkopcykler min. 10% af købsprisen i ekspeditionsgebyr for den gentagende håndtering. Omkostningen afhænger af varens pris og størrelse, og vil blive endeligt oplyst ved kontakt i forbindelse med returnering.

Du har 2 års reklamationsret på varer købt hos Børkop Cykler medmindre andet er opgivet. Pas derfor godt på den medfølgende faktura. Er emballagen beskadiget ved modtagelse, bør du modtage pakken med forbehold fra Post Danmark.

Ved reklamation inden for reklamationsperioden, bedes du straks kontakte os pr. mail på info@børkopcykler.dk om hvilken fejl/mangel/defekt der er tale om. Varen sendes derefter retur til Børkopcykler med en kopi af faktura i kassen, samt en beskrivelse af eventuelle fejl. Indenfor 3-5 arbejdsdage vil vi tage stilling til hvorvidt der er tale om en reklamation, der skal ombyttes eller repareres. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

BC BikeShop er ikke ansvarlig for varens stand, hvis kundens anvendelse af varen har forårsaget skade eller hvis der har været foretaget indgreb i varen, som ikke er sket i overensstemmelse med vejledning fra os, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Du vil da blive kontakte via mail. Send aldrig en vare retur uden forudgående aftale herom. Vi forbeholder os retten til at nægte modtagelse for en vare som er returneret uden aftale.

 

Specialbyggede cykler

Ved specialbyggede cykler er der ingen returret.

Når bestilling af en specialfremstillet cykel modtages, lægges der et depositum, som ikke refunderes hvis handlen annulleres.

 

Der tages forbehold for tastefejl, for udgåede varer, samt evt. afvigelser fra tekst og billede.