FOX Racing tøj

Fox Racing tøj


Mountainbike tøj skal være slidstærkt holdbart for styrt og det skal være nemt at bevæge sig i. Alt dette er fox tøj samtidig med at det ligger på et rigtig godt pris niveau gør at alle mtb ryttere kan være med. Uanset hvilken årstid det er , kan du finde lige netop det tøj der passer til vejret her hos boerkopcykler.dk


Fox racing er er verdens førende inden for motocross og mountainbike udstyr og tøj.  De laver nogle produkter som er i super god kvalitet. Fox Racing produkter bliver brugt af de bedste atleter i både motocross og enduro, BMX osv.


Vandtæt baggy tøj


Fox tøj laver nogle rigtig gode produkter til det skandinaviske vejr. Man kan købe baggy shorts samt jakker som er vandtætte. Samtidig med at nogle af produkterne er vandtætte har man stadigvæk også en utrolig god bevægelsesfrihed. Hvilket gør at man kan bevæge sig frit rundt på cyklen samtidig med at man holder sig varm.  Det kan man f.eks i denne https://boerkopcykler.dk/fox-racing-defend-pro-water-shorts/611765

Når det er rigtig mudret i skoven er Water Pants en mulighed. De er designet til cykling så de snævre ind ved anklerne og der er stor bevægeselsfrihed ved især knæene.


Med og uden indlæg


Fox racing tøj laver shorts både med og uden indlæg. Det vil sige at man kan enten vælge at kører med sine lycra bukser med pude inden under. Også kan man tage de smarte fox shorts uden over. Eller man kan vælge Fox shorts med deres kvalitets indlæg og kører med det. 


Sikkerhedsudstyr

Fox Racing laver noget super lækkert sikkerhedsudstyr. De har lavet et produkt til sæsonen 2019 som hedder F3 Foam. Det er en speciel polymer beskyttelse som kan forme sig efter kroppen og er super fleksible. Men det beskytter stadig kroppen mod brud og slag. Disse laves både som super lette rygskjolde og beskytter til albuer, knæ osv.

Baseframe pro er et eksempel på god beskyttelse og stor bevægelses frihed.