Forgaffel

Henter data.

   Forgaffel


   En forgaffel er en utrolig vigtig del til din cykel. Især til mountianbike cyklerne er gaflen et af de vigtigste redskaber til at have den bedste kontrol og styring over cyklen.

   Ved køb af en ny forgaffel skal man være opmærksom på at der findes forskellige hjulstørrelser. Der er også forskellige navbredder. Så det er derfor vigtigt man kontrollere den cykel man skal montere forgaflen på inden bestilling af en ny.


   MTB Forgafler

   Mtb forgafler kan fåes i mange forskellige modeller og prisklasser. Man kan få dem der affjedre med en fjeder som typisk er de prisbillige. Også kan man få dem der affjedre ved hjælp af lufttryk. Med en forgaffel med lufttryk kan man justere sin forgaffel ved hjælp af en gaffelpumpe. Man kan også justere på hvor hurtigt forgaflen springer tilbage ved hjælp af rebound justeringen, som typisk sidder i bunden af gaflen.

   Det kan godt være svært at justere sin gaffel helt præcist, så derfor er det muligt at købe en shockwiz. Den kan man montere på sin forgaffel også fortæller den om man skal tage luft ud eller ind, eller justere på reboundknappen. 


   Service af forgafler

   En luft affjedret forgaffel skal serviceres. Den skal have skiftet pakninger og olie. Både for at forgaflen fungere optimalt, holder luft og for at forlænge levetiden på forgaflen. 

   Hos BCbikeshop laver vi service på Fox og Rockshox dæmpere. Du kan bestille tid til service af dæmpere her http://app.bcbikeshop.dk/u/booking