Hometrainer dæk

Henter data.
  Tilbud

  Zaffiro Pro Hometrainer

  Vejl. pris: 225,00 DKK 179,00 DKK

  Tilbud

  Schwalbe hometrainer dæk - Insider

  Vejl. pris: 280,00 DKK 199,00 DKK

  Tilbud

  Tacx Trainer Dæk Racer 700 x 23

  Vejl. pris: 399,00 DKK 293,00 DKK

   Hometrainer dæk


   Et hometrainer dæk er et dæk lavet til at køre på hometrainer eller roller. Det er derfor et must have fr cykelrytteren der ynder at køre en stor del af sin træning på hometrainer eller roller om vinteren.


   Hvorfor et hometrainer dæk ?


   Hvorfor kan man ikke bare bruge et almindeligt dæk? Når man kærer på hometrainer er der et enormt slid på dækket. Et slid der i høj grad hænger sammen med den store friktion der er med rullen og derigennem den varmeudvikling man skaber under cykling. Denne varmebelastning er almindelige dæk ikke lavet til, hvorfor de slides hurtigt under denne opvarmning. Ydermere er denne friktion også forbundet med en relativ stor støj forurening, hvilket også skyldes at dækket ikke er lavet til de forhold det udsættes for under hometrainer kørsel. Med et hometrainer dæk kommer man uden om disse problemer. Dette dæk er lavet til at kunne imødekomme den store varmeudvikling, hvilket betyde at dække har en meget længere levetid. Dækket er samtidig med til at nedsætte støjen under træning betragteligt. Til gengæld vil et dæk som f.eks. Schwalbe Hometrainer dæk ikke være meget værd på landevejen, da man slet ikke har tænkt punkteringsresistens ind i denne model.


   Et ekstra hjul


   Man kan med fordel have et ekstra hjul stående, der er hometrainer ready. Et hometrainer dæk er ofte meget stramt, hvorfor det er omstændigt at skifte dækket frem og tilbage, hvis man blot skal træne et par timer, fordi det regner. Ydermere vil men med et hometrainer specifikt hjul minimere risikoen for at grus eller andet snavs fra landevejen skulle komme ind i rullen og slide systemet. Når man kører hometrainer behøver man heller ikke tænke hverken aerodynamik eller vægt, hvor et stabilt træningshjul som f.eks. vores hometrainer ready baghjul af aluminium er en god løsning. Dette hjul har en stor slidstyrke og holder længe, men er naturligvis ikke det hurtigste hjul på landevejen. Omvendt vil man opleve meget unødvendigt slid på sine dyre carbon hjul, hvis man vælger at anvende disse på hometraineren.