High-End Weekend

HIGH-END-WEEKEND UGE 13 2020


Tilbudslisten til HIGH-END er tilgængelig fra uge 13 hvor der kan klikkes på nedenstående link og se de vanvittige tilbud som gælder fra torsdag i uge 13:


                                               BannerTo gange om året slår Børkop Cykler dørene op for vores High-End-weekend, som er blevet et af de mest eksklusive kundearrangementer i danske cykelforretninger.
Programmet for weekenden samt tilbudene vil løbende blive opdateret.
Hold jer opdateret på facebook og gennem vores nyhedsbrev


Hvad er specielt ved High-end-weekenden?

Under High-end flytter vi rundt på hele butikken, så du kan se og opleve de fede nye cykelmodeller. Samtidig sørger vi for, at der er så mange gode tilbud, at vores kunder kommer fra hele landet for at gøre en god handel. Dette værende hvad enten du søger et godt tilbud på hverdagscyklen eller nogle topmoderne cykelsko.


Eksperterne kigger forbi


I løbet af de fire dage vores High End-weekend varer, får vi repræsentanter på besøg fra alle de bedste cykelmærker - det betyder, at du som kunde kan få den mest præcise vejledning og svar på alle dine spørgsmål, fra de helt rigtige eksperter, inden du vælger cykel eller udstyr.

Dette giver en ekstra troværdighed, for selvom vi ved meget om produkterne, giver deres tilstedeværelse alligevel en særlig anledning til, at du som kunde kan komme og få en ekstra nørdet snak om produkterne.

Vær opdateret på de sociale medier

Husk og hold et ekstra øje med vores sociale medier op til High-end-weekenden, da vi arrangerer forskellige konkurrencer fyldt med gode præmier. Gå ind og følg os på Facebook – så går du aldrig glip af et godt tilbud.


Besøg os

Det er helt sikker værd at lægge vejen forbi os – og særligt til en High-end-weekend. Vil du være sikker på at få nogle af de virkelig gode kø-tilbud skal du også være i god tid – for der er køen lang!

Når du kommer til High-end sørger vi også for, at du ikke skal blive sulten mens du handler, så tag et kig ud i gården, hvor du har mulighed for at få lidt mad indenbords.


Hvem er Børkop Cykler?
Netop fordi vi ved at vores kunder kommer fra hele landet, har vi gjort det nemmere at handle hos os online. en webshop fyldt med det samme lækre udstyr til de samme gode priser som du finder i butikken.
Allerede nu er vi kommet godt fra start – og du kan nemt, sikkert og billigt blive godt kørende med dele eller cykler fra Børkop.
Klik dig ind på www.Børkopcykler.dk og gør en god handel med det samme.
Har du fået lyst til at besøge os fysisk? Så kig ind til High-end-weekend torsdag, fredag, lørdag og søndag i uge 13 - men gå allerede nu et smut ind på vores webshop og lad dig inspirere.

Udefra ligner vi enhver anden cykelbutik og vi sælger stort set alle typer cykler til alle typer mennesker. I den forreste del af forretningen finder du børne-, el- og hverdagscykler, som står på rad og række - men bevæger du dig længere ind, opdager du hurtigt at Børkop Cykler ikke er den typiske cykelhandler, man ser andre steder.

Bagerst i butikken finder du et skattekammer af de dyrere mountainbikes og racercykler, som pænt står opstillet efter producenter, så du nemt kan finde din favorit.

Du finder f.eks. eksklusive mærker som Pinarello, BMC, Giant, Cervelo, Ridley, Trek, Colnago og Bianchi – alle som du selvfølgelig også kan finde på webshoppen eller komme ind i forretningen og prøve.


    Åbningstider under High-End:

    Torsdag9.00 - 17.30
    Fredag9.00 - 18.30
    Lørdag9.00 - 15.00
    Søndag10.00 - 14.00