GripGrab

Tilbud

Gripgrab Balaclava

Vejl. pris: 249,00 DKK 199,00 DKK

Tilbud

GripGrab Arm Warmers AquaRepel

Vejl. pris: 349,00 DKK 319,00 DKK

Tilbud

GripGrab Arm Warmers Light

Vejl. pris: 249,00 DKK 229,00 DKK

Tilbud

Gripgrab Aviator Cap

Vejl. pris: 279,00 DKK 225,00 DKK

Tilbud

Bandana GripGrab Hvid

Vejl. pris: 149,00 DKK 109,00 DKK

Tilbud

Bandana GripGrab Sort

Vejl. pris: 149,00 DKK 109,00 DKK

Tilbud

Gripgrab X-Trainer jr. blue 1008

Vejl. pris: 129,00 DKK 112,50 DKK

Tilbud

Gripgrab X-Trainer jr. red 1008

Vejl. pris: 129,00 DKK 112,50 DKK

Tilbud

GripGrab ProGel Women 1003

Vejl. pris: 299,00 DKK 250,00 DKK

GripGrab 

GripGrab er en dansk virksomhed, grundlagt i år 2000 af tre brøde med en fælles passion for sport. Firmaets fokusområde er produkter til cykling og løb, der skal sikre den gode oplevelse under udøvelsen. GripGrab producerer således beklædningsgenstande til fødder, hoved og hænder med det formål at beskytte disse, mere udsatte, dele af kroppen i alle slags vejr. Den overordnede målsætning for firmaet er at levere kvalitetsprodukter, der holder til udfordringerne i løb og cykling – til en rimelig pris for udøveren.


Doctor gel – skal forhindre sovende fingre

Mange har oplevet, at man ude på en længere cykeltur, pludselig kan få en summende fornemmelse i fingrene – som om hånden eller fingrene sover. Dette skyldes, at man i nogle tilfælde kan komme til, at klemme nerverne ud til hånden mellem styret og knoglerne i håndroden. Dette er naturligvis ikke særlig rart og heller ikke noget nerven har godt af i længden.

Doctor Gel er GripGrab’s bud på en løsning af problemet. Doctor Gel er en pude indlagt i cykelhandsken, så denne kan tage en del af trykket og dermed forhindre den sovende følelse. Puderne findes i forskellige tykkelser – 2,4 eller 6 mm, hvilket giver mulighed for variation og tilpasning for den enkelte rytter. Den tykke egner sig godt til ryttere der hovedsageligt kører de længere ture, da denne giver optimal aflastning, mens den tynde naturligvis giver mindre aflastning, men derimod kan virke mere fleksibel under kørsel med mange skift i håndposition – f.eks. under konkurrence.


Sikkerheden er i top

GripGrab har ved siden af deres normale kollektion af beklædning, markedsført Hi-Vis sortimentet. Hi-Vis er en række af de almindelige produkter – cykelhandsker, skoovertræk osv. – men i stedet for de sorte og mørke farver, er de fremstillet af en refleksvirkende grøn/gul farve. Dette betyder at synligheden er betragteligt forbedret for cykelrytteren, hvilket er alfa-omega for at opnå maksimal sikkerhed på landevejen. Materialet er designet på en måde, således synligheden optimeres både dag og nat, hvilket sikrer en måde at optimere sikkerheden på uanset tidspunkt – særligt i efteråret og vinteren, hvor der er mørkere på de danske landeveje.