Go Energy + Electrolyte Tropical 1kg

169,00 DKK
Vejl. pris: 225,00 DKK

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

SIS Go Energy + Electrolyte Tropical 1kg


Tropisk aromatiseret kulhydrat energidrikke blandes med elektrolytter og sødemiddel i 1 kg Tub.

Om SiS GO Electrolyte

SiS GO Electrolyte indeholder en blanding af en let fordøjelig og hurtig tilførsel af kulhydrat samt elektrolytter (som natrium), der fremmer optimal hydrering.

En kombination af energikilder og elektrolytter forbedrer din krops evne til at absorbere vand under træning, opretholde udholdenhedens ydeevne og beskytte mod kramper. Produktet blandes ved passende koncentrationer af kulhydrat (36 gram som 6% opløsning), natrium (20 mmol / l) og væske (500 ml servering) for at opnå de kombinerede mål for energi og hydratisering.

Fordele ved SiS GO Electrolyte

Både kulhydratudtømning og dehydrering er to af de vigtigste årsager til træthed i udholdenhedstræning. En almindelig fejl begået af udholdenhedsudøvere er at forbruge for meget eller for lidt kulhydrat ved uhensigtsmæssige koncentrationer, hvilket forårsager mangel på kulhydratabsorption eller gastrointestinale problemer.

Ud over at sikre optimale kulhydratforretninger og hydratiseringsstatus før motion, leverer der ekstra kulhydrat og væske under træning, er det kendt at forbedre præstationerne, løbstiderne og forsinke udbruddet af træthed. Den specifikke formulering af SiS GO Electrolyte repræsenterer en strategisk tilgang til at kompensere for de negative virkninger af kulhydratudtømning og dehydrering på din ydeevne.


Nøglefunktioner


  • 36 gram kulhydrat pr. 500 ml servering
  • Høj i natrium for at fremme hydrering
  • Leverer energi og væske hurtigt
  • Indhold: 1kg Tub
  • Velegnet til veganer.
Læs mere
Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".