Garmin

Garmin Edge 830 Bundle

2.999,00 DKK
Vejl. pris: 3.999,00 DKK


Prisgaranti - Fundet den billigere?

Leveringstid: Cirka 8-12 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

Garmin Edge 830 Bundle


Garmin Egde 830 bundle er det nyeste skud på stammen når det gælder cykelcomputere med GPS fra Garmin. Den er kommet med mange nye opdateringer og forbedringer i forhold til de tidligere udgaver. Garmin 830 bundle tilbyder nye turdata og vejledning, navigationsforbedringer, sikkerheds- og sporingsfunktioner og meget mere, som gør det muligt at finde din egen Edge 830.

Garmin 830 er med den nye Climbpro funktion som automatisk viser hvor meget du mangler at kører af stigningen, mens du følger en rute. 


Kør sikkert

Garmin Edge 830 er med til at gøre at du køre sikkert. Den kan modtage gruppebeskeder og sporing således man kan holde kontakten selvom man kommer væk fra gruppen.

Den regristere også hvis du f. eks styrter og sender automatisk en besked til nødkontakter som du selv skal indtaste. 

En helt ny feature er den pinkodebesyttede cykel alarm, som giver din smartphone en besked hvis din Garmin Edge 830 flyttes.


Navigation

Navigationen er også blevet forbedret i Egde 830. Den vælger ruteplanen ud fra popularitet så du kommer til at kører de bedste ruter selvom du ikke er kendt i området. Hvis du kører forkert vil Garmin 830 lede dig tilbage på den rigtige rute igen. 

Ruteberegningshastighederne er blevet 2 gange hurtigere end tidligere versioner.


Træningsmakker

Garmin Egde 830 kan med sin indsamling af data og dynamiske indsigt i dine præstationer hjælpe dig til at blive endnu hurtigere. 

Se hvordan din krop klarer sig i forskellige omgivelser med varme og højde. Få besked på turen når det er tid til at drikke eller spise.

Se, om din seneste træning var i balance med hensyn til udholdenhed, tærskelværdier og høj intensitet. Når den parres med kompatible Garmin sensorer, beregner Edge 830 endda effektkurvenLæs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".