Fulcrum

Fulcrum Racing Zero

6.299,00 DKK
Vejl. pris: 6.999,00 DKK

BODY

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

Fulcrum Racing Zero LG (Optimeret 2019MODEL)


Fælgene er lavet af ekstremt høj præcisions aluminiumekstruderinger, der gør det muligt at fjerne alt det overskydende materiale, så de er ultra-light, men på samme tid meget stærke. Det forreste og bageste hjuls profiler er differentierede: 26mm højde på det forreste hjul garanterer fremragende aerodynamisk brydning af luften, mens 30mm på baghjulet betyder ekstremt effektiv overførsel af din pedalkraft. Begge fælge er udstyret med den særlige Fulcrum letvægtsforbedring mellem forankringspunkterne af egerne og det patenterede Dynamic Balance, der sikrer maksimal stabilitet af din cykel selv ved høje hastigheder.

Den nye og redesignede C17 fælg erstatter den tidligere C15 fælg. Fælgen giver en bedre komfort og en bedre ydeevne. Takket være den optimerede grænseflade som en C17 fælg giver, er det muligt at vælge et dæk med større luftkammer f.eks. 700x25 eller 700x28. 

Navet har en carbon fiber krop og aluminium flange, de specielle lejer kombineret med et større antal kugler i forhold til standard versionen placerer Zero i toppen når det gælder rulleegenskaber og levetid. Men vi ville have mere, så vi besluttede at erstatte højkvalitets stålkuglelejer med keramiske USB (Ultra Smooth Bearings), der er specielt udviklet af Fulcrum. Denne løsning øger hjulenes rulleegenskaber, reducerer service behov, og giver en yderligere reduktion af vægten.

  • Vægt: 1518Gram
  • 22,5 mm. fælg
  • Shimano/SRAM kompatible 8/9/10/11 speed
  • Leveres med de nye dual pivot quick releases
Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".