Fulcrum

Fulcrum hjul - en del af Campagnolo


Fulcrum er 100% ejet af gear-producenten Campagnolo. Campagnolo skabte Fulcrum som et selvstændigt brand, for at kunne udvide sortementet af hjul til også at inkludere kompatiblitet med konkurrenternes kranksæt - uden at udvande Campagnolo-brandet.

Fulcrum hjul kan anvendes sammen med både SRAM og Shimano kranksæt - foruden naturligvis Campagnolo kranksæt. 

Fulcrum Wheels s.r.l. designer hjul og komponenter til racercykler og mtb, og distribuerer dem til mere end 30 lande over hele verden. De vigtigste grundsten for Fulcrum er at bruge de unikke patanter og den teknologiske research, de konstant udvikler. Sammen med de attraktive, spændende og ungdommelige designs har Fulcrum på få år formået at skabe et unikt brand, der er kendt verden over og bruges af amatører såvel som professionelle.


Fulcrum Wheels s.r.l. benytter kun ultra letvægtsmaterialer som f.eks. aluminium, carbonfibre og polyaramid, og de er meget bevidste om ikke at mindske hjulets styrke.


Fulcrum klarer alle niveauer

Fulcrums sortiment tæller hjul til alle typer cykler og ryttere - så der både er noget for begynderen i mellemklassen og den kræsne rytter. 

Mellemklasse cykler ses ofte udstyret med Fulcrum 5 eller Fulcrum 7. Lette hjul til en overkommelig pris.

I toppen finder vi f.eks.Fulcrum Zero Carbon, som tilbyder et letvægtshjul der kombinerer carbonfælg med aluminiumseger.


Alle hjul er spækket med den nyeste teknologi inden for aerodynamik, vægtreducering og stivhed.