Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

FSA 1.5" Lower Headset Bearing

119 kr.
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
FSA

FSA 1.5" Lower Headset Bearing


FSA 1.5" Lower Headset Bearing er en essentiel komponent for cyklister, der søger kvalitet og holdbarhed i deres styresystem. Denne specifikke leje er designet til at passe ind i 1.5" lower headset-området, hvilket er en vital del af mange moderne cyklers styresystemer.

Denne FSA leje er nøje fremstillet for at sikre præcis pasform og jævn rotation, hvilket er afgørende for at opretholde stabil og kontrolleret styring. Kvaliteten af lejet sikrer, at styret reagerer pålideligt på rytterens input, hvilket er vigtigt for både sikkerhed og ydeevne, især under krævende forhold såsom nedkørsler eller teknisk terræn.

Lejet er lavet af højkvalitetsmaterialer, der garanterer lang levetid og modstandsdygtighed over for de elementer, en cykel typisk udsættes for. Dette inkluderer modstand mod rust og korrosion, hvilket er essentielt for at bevare lejets integritet og funktion over tid.

Installationen af FSA 1.5" Lower Headset Bearing er designet til at være brugervenlig. Dette sikrer, at både erfarne mekanikere og almindelige cyklister kan udskifte eller opgradere deres headsetlejer uden større besvær. Det er vigtigt at bemærke, at korrekt installation er nødvendig for at maksimere lejets ydeevne og levetid.

Vigtigste specifikationer:

  • Størrelse: 1.5" - ideel for mange moderne cykler.
  • Funktion: Sikrer jævn rotation og stabil styring.
  • Materialer: Høj kvalitet for lang levetid og modstand mod elementerne.
  • Installation: Brugervenlig, egnet for både professionelle og hobbybrugere.
  • Anvendelse: Velegnet til en bred vifte af cyklingforhold.

Med FSA 1.5" Lower Headset Bearing får cyklister en pålidelig og holdbar løsning, der forbedrer deres cykels styreevne og generelle ydeevne. Dette leje er en fremragende opgradering for dem, der ønsker at optimere deres cykels funktioner.


EAN:400310069696

UPC:400310069696

Andre har også købt