Fox Service Center

Hos Børkop Cykler er vi autoriseret FOX Service Center - det vil sige at vores mekanikere har fået speciel undervisning i, hvordan de skal vedligeholde både FOX forgafler og bagdæmpere. 


Hvorfor et FOX Service Center?

Helt simpelt skal du vælge et autoriseret FOX Service Center fordi at du vil være sikker på at din forgaffel og bagdæmper virker optimalt! 

Du finder FOX produkter på et hav af forskelige cykler og cykelmærker. Dette bevidner ikke blot om kvaliteten af netop FOX forgafler og dæmpere, det giver også et bredt spektrum af forskellige produkter, som skal have den bedst mulige service - derfor bliver vi løbende uddannet i de nyeste teknologier og forbedringsmuligheder fra FOX. Vores dygtige mekanikere kan ikke blot klare alle typer almindelige opgaver, de er også eksperter på flere forskellige områder - heriblandt Fox Service. 

Når du finder den nyeste teknologi i FOX forgafler betyder det også at det innovative design har særlige behov - her kommer Børkop Cyklers mekaniker-hold ind i billedet - da vi har de rette kompetencer til at sikre at du er godt kørende i mange år. 


Foretages bl.a. normalt ved et service af en forgaffel:

  • Gennemgående inspektion af forgaffel for slid
  • Ny olie og forseglinger (eks. dustwiper og air sleeve)
  • Ny beskyttelse mod støv og skidt
  • Service af luftstemplet

 

Foretages bl.a. normalt ved service af bagdæmper:

  • Inspektion af slid 
  • Ny olie, forseglinger (eks. dustwiper og air sleeve) og nitrogen (hvis dette er nødvendigt på modellen)


FOX anbefaler, at man får foretaget service min. en gang om året eller efter 125 timers kørsel - alt efter hvilken der kommer først. Book en tid til eftersyn af dit FOX produkt hos Børkop Cykler på info@børkopcykler.dk eller ring til værkstedet på tlf. 75 86 72 28.


Se FOX selv forklare en af deres nyeste affjedringsmekanismer herunder.