Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

FIZIK Aria R3 Sort

Årgang:  2019
1.899 kr. Oprindeligt: 2.169 kr. -12 %
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering Forespørg for levering Forventet levering: 31-12-2022
Levering Forespørg for levering
Hold mig opdateret

Få automatisk besked pr. email lige så snart varen er på lager igen.

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Fizik

FIZIK Aria R3 Sort

 
Med fremragende tilpasningsevne, velkendt komfort, flot udseende og yderst effektiv aerodynamik leverer Aria R3 cykelskoen super præstation. 
 
 
Fizik Aria R3 passer til enhver rytterfod takket være den forbedrede volumenkontrol, der bruger to mikrojusterbare Boa IP1-B-drejeknapper, der kører stærke, lette stålbelagte nylonslipere og lette plastspidser. 
 
 
Lukkeanlægget trækker den bøjelige, men beskyttende Microtex øvre rundt om foden for at passe tæt uden søm- eller trykpunkter. Laserperforeret og 1,2 mm tykt, den er ideel til hele sæsonblandingen af ​​let vægt, åndbarhed og fleksibilitet, styrke og støtte. En fremragende serie af karakteristiske nye farvebaner omfatter den unikke kombination af et blankt / uigennemskinneligt kombinationsmateriale.
 
 
Aria R3s Uni Direction Full Carbon Ydersål er letvægts og lateralt stiv for ultimat strømoverførsel, mens den diskrete tåhoved og aftagelig dobbelthælstang giver køb, når du er ude af cyklen. Den har et avanceret ventilationssystem til rytmekomfort og højeste ydeevne uanset din tur, og arbejder med fi'zi: k Cycling Insole s subtilt polstret struktur og understøttende hælkage. 
 
 
Som alle fi'zi: k's performance road sko, er Aria R3 resultatet af vores program for design med og for førende professionelle cyklister for at skabe de bedst mulige sko til dig.
 

Specifications

 
  • Materials: Microtex Laser Perforated
  • Outsole: UD Carbon Fiber
  • Closure system: Double Boa IP1-B Dials
  • Insole: fi'zi:k cycling Insole
  • Weight: 243g (size 42.5)
  • Sizes: 36-47 and 48

 


EAN:8058364025544

MPN:R3ARIA18-1010-44

Andre har også købt