Enve

Tilbud

Enve Aero Styr

Vejl. pris: 3.499,00 DKK 2.899,00 DKK

Enve Drikkedunk

199,00 DKK

ENVE SES 7.8 Disc

23.999,00 DKK

Tilbud

ENVE WS SES 4.5 CARBON G2 CLINCHER

Vejl. pris: 22.999,00 DKK 19.999,00 DKK

Frempind Enve Racer

1.899,00 DKK

Tilbud

ENVE SES 4.5 Ceramic 11sp

Vejl. pris: 34.999,00 DKK 29.999,00 DKK

Enve 3.4 disc

29.999,00 DKK

Tilbud

Enve sadelpind 0 mm Offset

Vejl. pris: 2.399,00 DKK 999,00 DKK

Styr Enve Compakt

2.999,00 DKK

Enve Nippelnøgle

349,00 DKK

Tilbud

Frempind Enve Aero Road 7-17 ADJ

Vejl. pris: 2.549,00 DKK 2.339,00 DKK

Enve

Amerikanske Enve, beliggende i Utah, er kendt for hjul i særklasse. Enve laver udelukkende carbon komponenter og har klare holdninger til produkterne. F.eks. borer Enve aldrig i carbon, men som de eneste støber de egerhullerne i fælgen. Dét betyder både lettere og stivere hjul, men også mulighed for at spænde hjulene markant hårdere op. Enve hjulene er håndbyggede, så der bliver kræset for alle detaljer. 


Hjul

Evne er kendt for aerodynamiske hjul med høj stivhed, god holdbarhed og super bremseevne. Designet er flot og stilrent og vil matche enhver cykel, uanset om det gælder racer eller enkeltstart/tri. Hjulene er i high-end klassen til den kræsne rytter, hvorfor du med det samme vil mærke Enve hjulenes unikke køreegenskaber. Allerede i fremstillingen gør Enve brug af en særlig vægtbesparende proces, for at du ikke skal slæbe rundt på en støbeform, unødvendig maling eller lign. Det er her Enve adskille sig fra de andre hjulproducenter.

Enves seneste serie Enve Smart er udviklet i samarbejde med Simon Smart. Simon har brugt sine mangeårige erfaringer med aerodynamik fra Formel 1, til udviklingen af den nye Smart serie. Det unikke ved Smart serien er den bredde profil med hhv. 26 mm for forhjulet og 24 mm for baghjulet. I udviklingen har der ikke blot været fokus på at skabe aerodynamiske hjul, men i høj grad på at sikre den bedst mulige aerodynamik sammen med cyklen. Enve har også formået at udvikle et hjul, der er stabil i sidevind, hvilket giver mulighed for at køre med en højere profil end normalt.

Enve Smart findes både som tubular og clincher. Hjulene sælges som sæt, hvor baghjulet er 10 mm højere end forhjulet. Modellerne findes i 3.4 (30/40mm), 6.7 (60/70mm) og 8.9 (80mm/90mm).

Er du interesseret i et sådan Enve hjulsæt kan du kontakte os her. Så bestiller vi dem gerne og giver dig en skarp pris.

Du finder også Enves hjul på flere af vores cykler - få dem bl.a. på de lækre Santa Cruz mountainbikes.


Mere end hjul - dele både til tri, cross og landevej

Delene er noget af det bedste du kan få på markedet, i kraft af at de er meget opmærksomme på at opbygge både frempinde, styr og naturligvis hjulsæt, efter de specifikke krav der er til netop den disciplin. desuden finder du forskellige typer til forskellige kørestile, så du får præcis det du har brug for. 

Når du skal vælge en ny frempind til din MTB får du noget helt specielt med frempindenden fra ENVE - der er lagt mange mandetimer i udviklingen af netop denne, for at give dig en frempind der vejer under 100 g., fremstillet i carbon og i stand til at klare alle de strabasser som MTB disciplinerne byder på. 

Uanset om du skal bruge et nyt styr til MTB- eller din landevejscykel, så finder du både komfort og performance udstyr hos Enve. Som deres andre produkter er der kræset for detaljerne, og alt i carbon fibre - selvfølgelig.


Testet af atleter 

ENVE sponsorerer et hav af forskellige atleter, alle med forskellige krav til deres udstyr, og derigennem får de værdifuld information til udviklingen af produkterne - for der bliver både hjul, styr og lign. presset til det yderste. 


(© Børkopcykler 2016)