Energiprodukter

Henter data.
  Tilbud

  PUREPOWER Protein chips Barbecue

  Vejl. pris: 20,00 DKK 15,00 DKK

   ENERGIPRODUKTER - "Uden mad og drikke..."

   "Ramme muren, gå kold eller bonke" - kært barn har mange navne. Alle der har siddet på en cykel, eller haft et par løbesko på, har prøvet det på egen krop - at løbe tør for energi under konkurrence eller træning er en ubehagelig oplevelse. Energiprodukter er i udholdenhedsport derfor uundværlig

   Når kroppens egne glykogendepoter er tømte, vil konsekvensen være nedsat intensitet eller udmattelse- det samme gør sig gældende for dehydrering. Derfor er det essentielt at have styr på energi og væskeindtag når du skal erobre landevejene på din cykel.


   ENERGIPRODUKTER TIL TRÆNING OG KONKURRENCE

   Kroppens egne depoter vil under arbejde være tilstrækkelige, selv ved højintenst arbejde, i 60-90 minutter - under forudsætning, at de er fyldte ved arbejdets start. Træning og konkurrencer i længere end dette vil kræve en plan for at indtage af energi. Normalt anbefales 60-90 g. kulhydrat i timen, ved arbejde længere end en times varighed.


   DINE INDIVIDUELLE BEHOV

   Alle mennesker er forskellige. Dette gælder også dit præcise behov for kulhydrat - det afhænger af størrelsen på dine glykogenlagre, din svedrate, samt personlige præferencer for smag, konsistens og mængde i energiprodukter. Derfor anbefaler vi, at man prøver sig frem med energiindtag under træning, før man har sin endelige konkurrenceplan og indtagsmængde.


   Energipulver, energi-gels mv.

   Energiprodukter findes i mange afskygninger. Heriblandt kan energipulver, -gels, -drikke, -vingummier, energibarer og tyggetabletter nævnes som de mest almindelige. Indholdet er groft sagt det samme. Dit valg af energiprodukt skal derfor primært bestemmes på baggrund af, hvad der fungerer for dig når du sidder på cyklen. Nogle foretrækker gels og energidrik for deres hurtige og nemme indtag, og andre foretrækker energibarer eller vingummier, fordi de giver en bedre mæthedsfornemmelse, grundet deres mere faste form.


   EN LANG RÆKKE ENERGIPRODUKTER

   Energiprodukter laves af mange producenter. Og med hver producent kommer en filosofi og en tanke bag. Nogle mener, at kunne øge din fedtforbrænding med en langsommere energifrigivelse, og andre fokuserer på et hurtigt og effektivt skud af energi. Videnskaben er dog ikke entydig på dette område, men frygt ej. Fælles for dem alle er, at de giver dig et tilskud af kulhydrat som du har brug for på cyklen. Vores sortiment af energiproduker byder bla. På 32GI, Bonk Breaker, GU, Linuspro , SIS, Purepower og HIGH5


   Hvilket produkt du vælger, er op til din overbevisning, smag og præferencer når du sidder på cyklen.
   Vi sidder altid klar til at vejlede dig i vores brede sortiment, og du får altid gode priser på dine energiprodukter hos Børkop Cykler. Så bliver du flyvende på landevejen. 

   Chews (Vingummi)
   Energi Gel
   Energibar
   Energidrik
   Energipakker
   Kosttilskud
   Proteinbar
   Proteinpulver