Energipakker

Henter data.

   Energipakker

   Når man træner meget og hårdt, er det ofte nødvendigt at have energiprodukter med på sine ture. På denne måde undgår man bedst at gå sukkerkold. At gå sukkerkold betyder, at kroppen ikke har den fornødne mængde tilgængelige energi i kroppen til, at kunne opretholde den givne intensitet. Går man sukkerkold, vil man derfor opleve, at man er nødsaget til at gå ned i intensitet, hvor kroppen kan tære på andre energikilder.


   Hvad skal man vælge?

   Når man sætter sig ned og kigge på hvilke sportsprodukter der findes, kan man let blive forvirret. Der er mange mærker og mange produkter man kan anvende. Lige fra gels over energibarer og til energidrik i drikkedunken. Alle disse løsninger er ganske fine metoder til at opretholde energitilførslen til kroppen, for ikke at gå død i et enkelt produkt eller smagsvariant, kan det være en idé at variere sit indtag. Dette har man mulighed for med energipakker.


   Gels med forskellig smag

   Fra GU finder man f.eks. en kasse med deres energigels. Men i stedet for at have samlet en hel kasse med en smag, har de blandet bolcherne, således man i en kasse med 10 energigels oplever minimum 5 forskellige smagsvarianter. Med en sådan kasse opnår man større varians i sit indtag, hvilket kan hjælpe med at sikre et optimalt indtag, da man ikke kører træt i en enkelt smag.


   Den store pakke dækker rytteren ind

   Ved Børkop Cykler har du mulighed for at købe en stor energipakke. Det er en pakke med en række forskellige energiprodukter, som skal dække cykelrytteren ind i et godt stykke tid. Som en del af pakken er der gels fra GU, Chews fra samme producent, samt energidrik og tabletter, der skal hjælpe med at opretholde energitilførslen og væskebalancen under langvarig cykelaktivitet. Med en sådan pakke er man sikret en god variation i produkter, men uden at man går på kompromis med sit indtag.