Elite

Elite Trainer Tuo Interactiv

3.599,00 DKK

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

Elite Trainer Tuo Interactiv

Et kompakt design, en stor hjælp til dine træningssessioner. Her er Tuo, Elites nye indendørs hometrainer oprettet i samarbejde med Adriano Design. Tuo er en interaktiv hometrainer med automatisk modstandsjustering. Det er en pålidelig teknologisk følgesvend, der er skabt til problemfrit at passe ind i enhver del af dit hus og samtidig tage dine træningssessioner til det næste niveau.

Smuk under brug, elegant når den er foldet

Tuo blev skabt for at kombinere evnen til at imødekomme ethvert behov for cykeltræning med et overlegent design i Italien, undervurderet og særpræg, der karakteriserer denne hometrainer som det ideelle møbel at placere i din stue eller ethvert andet rum i huset eller kontoret, når du ikke bruger det. Denne hometrainer har en solid og kompakt struktur lavet af materialer af høj kvalitet: aluminiumsenhed, stålramme og bøgetræsben, et af de smukkeste, mest robuste og solide materialer, der bruges i indretning. Bøgetræ handler ikke kun om udseendet, det er også perfekt til at absorbere stød under træning og sikre stor stabilitet.

Kompakt struktur og hurtig opsætning

Tuo er let og nem at transportere og har let foldbare rammer og ben, så opsætningen er øjeblikkelig, når som helst. Når det opbevares, er hometraineren virkelig kompakt, så du kan placere den hvor som helst i dit hus eller på kontoret, hvilket forbedrer ryddeligheden og finjusteringen af ethvert miljø. Samtidig har denne hometrainer stor stabilitet, når du træner på din cykel: bortset fra de skridsikre gummifødder, har Tuo Fast Fixing-låsesystemet - ved at aktivere en praktisk håndtag kan du tilslutte og løsne cyklen til støtte rammen i en enkelt hurtig operation.

Stille, god kompatibilitet

Tuo er ikke bare meget kompakt og smuk at se på, den er også stille. Rullen, hvor cykelhjulet hviler på, er lavet i Elastogel-materiale, som er et eksklusivt polyurethanmolekyle udviklet og testet af Elite for at begrænse friktionsstøj med 50% og mindske dækslitage under træning på yderligere 20%. En anden stærk kulør af Tuo er dens ramme - den er i stand til at rumme større kædestænger. Tuo forenkler installationen af din cykel på hometraineren takket være den praktiske sidemikrojusteringsmekanisme og omplacering af stativet til hometraineren til at huse cykler med hjul 26" op til 29". Tuo er den mest kompatible blandt vores hjemmetrænere, da den inkluderer alle de nødvendige adaptere til at installere cykler med 130x5mm nav med hurtig frigørelse, op til cykler med Boost 148x12mm gennemaksel.

Interaktivitet

  • Tuo er en smart interaktiv hometrainer, der interagerer med enhver form for apps, software, computere og enheder (smartphones og tablets) med iOS, Android, OSX og Windows.

  • Dataoverførsel mellem hometraineren og andre områder af systemet er trådløs.

  • Ved at gøre det kan du styre modstandsniveauer og vise alle de forskellige parametre, så du kan få god personalisering og interaktivitet på din indendørs træning.

  • Tuo sender strøm-, hastigheds- og kadence-data og kan administreres via My E-Training-softwaren 

Sensorfri kadence

Alle hometrainere fra Elite sender straks data om effekt, hastighed og kadence og sætter sig således som effektive instrumenter til at opbygge et nøjagtigt træningsprogram og replikerede udendørs træning så meget som muligt. Kadence måles via en praktisk sensorløs teknologi (dvs. ingen sensorer, der kan anvendes på din cykel) og beregnes på Tuo som en funktion af hastighedsvariationer.


Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".