Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Sko såler

Viser 5 resultater
Happy Hot feet 35/41 gen 3
995 kr.
1-3 hverdage
Trek BioDynamic High Arch Cykelindersåler 36-38,5
249 kr.
5-7 hverdage.
Trek BioDynamic Mid Arch Cykelindersåler 36-38,5
249 kr.
5-7 hverdage.
Trek BioDynamic Low Arch Cykelindersåler 36-38,5
249 kr.
5-7 hverdage.
SHIMANO Standard Indersål Med Hælkop str. 36
179 kr.
Cirka 8-12 hverdage
Viser 5 resultater

Såler til cykelsko

 

Man må ikke undervurdere vigtigheden af sålen i sine cykelsko. Selvom man ikke som sådan tænker at fødderne er udsat for de store belastninger under cykling, oplever foden alligevel en belastning over lang tid. Spidsbelastningen vil således ikke være så høj som man f.eks. ser ved løb – men til gengæld udsætte foden for belastninger mellem 70-100 gange i minuttet over 2-4 timer. Har man derfor en fod der ikke passer med sålen i skoen, vil dette kunne resultere i skader i fødderne eller ubehag ved cykling over længere tid.

 

Fodtype og skosål skal matche

 

Har man i sine almindelig sko oplevet specielle behov, for at undgå ubehag kan det som udgangspunkt være en god idé at undersøge om det er nødvendigt på cyklen også. Det kan f.eks. være en høj svang eller at man er platfodet, som stiller særlige krav til fodtøjets udformning. Man behøver dog ikke have problemer i hverdagen, for at man måske kan opleve det i cykelsammenhænge. Derfor kan det være en god ide at undersøge i forbindelse med erhvervelsen af nye cykelsko eller ved oplevelser med fodproblemer.

 

Sålen udsættes for stort slid under cykling

 

Man skal – som med så mange andre dele af cykeludstyret – være opmærksom på slid på sko og såler. Er sålen slidt ned kan det være med til at mindske komforten under kørsel, hvilket ikke er fordelagtigt. Derfor kan det være en god idé at skifte såler, hvis man oplever de bliver slidt ned får selve skoen.

 

Såler med varme til de kolde dage

 

Udover såler der passer bedre til fødderne, kan man få såler der er med til at sikre fødderne har en passende temperatur. Således har Happyhotfeet produceret en sål der skal varme fødderne under vintertræningen. Disse såler har et indbygget batteri der an lades op til 500 gange og kan varme skoen og fødderne op under kørsel. Sålerne fås i to størrelses intervaller og kan herfra klippes til, således de passer den i den aktuelle sko. Med en sådan sål er det slut med at få kolde fødder i vintertræningen.