Decal

Henter data.

   Decal – et personligt præg

   Ønsker man at farvekoordinere sin cykel ned til mindste detalje og sikre, at ens cykel har et personligt præg, er et sæt nye decals et glimrende stop på vejen. Fra producenterne ser man ofte hvide eller sorte decals på hjulene hvilket er stilsikkert og passer på de fleste cykler. Her hos Børkop Cykler giver vi dig muligheden for at ruske lidt op i det klassiske sort/hvide design. Således finder man et bredt udvalg af Zipp decals, der giver muligheden for en række forskellige farver til hjulene. Man skal blot være opmærksom på, at de varierer i størrelsen alt afhængigt af, hvad der passer til den aktuelle profil på hjulet. 


   Klistermærkerne sikrer det nye look

   En ting er, at man har mulighed for at tilpasse farvekombinationerne med den resterende del af sin cykel, men muligheden for at udskifte decals, kan have en store relevans i det tilfælde af mærkerne på cyklen skulle bliver beskadiget i styrt eller af andre årsager. I det tilfælde at din decal bliver revet en smule op, vil man kunne opleve at de gradvist går mere løst fra fælgen. Det ser for det første ikke særlig godt ud, samt det modvirker de aerodynamiske egenskaber af højprofilen. Dette lyder måske som en lille effekt, men i forhold til, hvor optimerede man vil opleve hjulene produceres, vil det være en nem måde, at sikre optimal funktion.


   Mærker til pladehjulet

   Anvender man pladehjul, vil man opleve, at der i pladen er et hul, hvor ventilen til slangen eller dækket vil stikke ud. Dette skal naturligvis være der, for at man kan pumpe dækket op, men det bryder samtidig den aerodynamiske flade på pladehjulet. For at imødekomme dette kan man anvende et Valve Decal, som f.eks. Zipp producerer. Dette er et klistermærker der sættes hen over ventil hullet, hvor hullet lukkes af og ikke på samme måde griber vinden, som det var tilfældet før. På den måde opnår man et optimalt niveau af aerodynamik.