Cykelholder

Henter data.
  Tilbud

  Cykelholder BBB Ophængskrog

  Vejl. pris: 99,00 DKK 48,00 DKK

  Atera Nøgle

  80,00 DKK

  Atera Rem 350mm

  80,00 DKK

  Tilbud

  Cykelholder PRO cykelstativ 29" og 700c

  Vejl. pris: 268,00 DKK 163,00 DKK

  Cykelholder

  169,00 DKK

  Tilbud

  PRO Cykelholder

  Vejl. pris: 219,00 DKK 189,00 DKK

  Tilbud

  Cykelholder saksemodel LUKSUS

  Vejl. pris: 399,00 DKK 329,00 DKK

  Tilbud

  Cykelholder Saris SOLO 1 cykel

  Vejl. pris: 499,00 DKK 450,00 DKK

  Tilbud

  Cykelholder Saris BONES 2 cykler

  Vejl. pris: 999,00 DKK 849,00 DKK

  Tilbud

  Adapter Strada SPORT Atera 2 til 3 eller 3 til 4 cykler

  Vejl. pris: 1.099,00 DKK 899,00 DKK

  Tilbud

  Park tool arbejdsstand PCS-9.2

  Vejl. pris: 1.899,00 DKK 1.299,00 DKK

   Cykelholdere.


   Når vi bruger vores penge og kærlighed på cyklerne er de også dejligt at de stor godt og sikkert – om det er ude i garagen eller når cyklen skal bag på bilen, så er en cykelholder en god investering.


   Cykelholder til bilen.


   Skal man have cyklen med på ferie eller til cykelløb, og ikke har plads til cyklen inde i bilen, er et godt cykelstativ en god investering. Der findes forskellige modeller man kan anvende og de varierer også efter, hvor mange cykler der kan transporteres. En af de mest udbredte cykelstativer i dag er en model som Menabos Winny 3. Dette er et stativ til anhængertrækket på bilen og kan have tre cykler stående sikkert spændt fast. Det smarte ved dette stativ er, at man nemt har tre cykler og at de mange tilspændingsmuligheder sikrer, at cyklerne står sikkert fast. Skal man en længere tur kan det være rart, at have adgang til bagagerummet, her tillader Winny stativet at man vipper cyklerne bagover, hvorefter man kan åbne bagsmækken uden at afmontere stativet. Vippefunktionen låses naturligvis, således stativet ikke kan vippe under kørsel. Stativet fås også til 2 cykler.


   Er man i den situation, at man ikke har et anhængertræk på bilen kan man anvender en model som Saris’ Bones. Denne model spændes på bagklappen, hvorfor cyklerne altså stadig er i læ bag bilen under kørsel. Denne model fås til 1-3 cykler og er altså et alternativ til den ovenfor beskrevne model.


   Arbejdsstand til cyklen.


   Kan man godt lide holde sin cykel ren, velkørende og reparere de småting der kan gå i stykker, er det ofte noget bøvl hvis man ikke har et stativ at gøre det på. Park Tool leverer en arbejdsstand der gør arbejdet nemmere. Dette er et stativ. Hvor cyklen nemt hænges op, således cyklen kommer op i en ordentlig arbejdshøjde, samt man nemt kan afmontere hjul eller justere gear, mens pedalerne drejes omkring. En sådan stand er næsten et must for cykelentusiasten der godt kan lide at nusse om sin cykel.


   Vægbeslag.


   Eller hvor man ellers har fået lov til at stille den, kan være træls at cyklen altid skal lænes op af væggen. Med et simpelt stativ kan man gøre det nemmere at stille cyklen fra sig. Ydermere kan et stativ hjælpe med at spare plads. Bikehand er en model man ofte ser hos cykelhandlere, da denne er nem, at sætte cyklen i og holder balancen på cyklen. Denne løsning muliggør, at man placerer cyklen, lige præcis der hvor der er plads. Alternativt findes forskellige typer af ophæng, der fjerne cyklen fra gulvet –f.eks. pedal ophæng eller et hjulbaseret ophæng.