Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Cykeltrailer / Efterløber / Tilbehør

Viser 2 resultater
Tilbud
BURLEY Steel Hitch A spare hitch.
BURLEY Steel Hitch A spare hitch.
220 kr.
269 kr.
1-3 hverdage
Topeak Trailer Slidelock QR Monterings Aksel
299 kr.
3-5 hverdage
Viser 2 resultater

Cykeltrailer & Tilbehør: Stort udvalg, skarpe priser

Uanset om du er på jagt efter lidt ekstra transportkapacitet, skal transportere dit barn eller ønsker at kunne fragte tunge varer med hjem fra supermarkedet, kan en cykeltrailer helt sikkert være dig behjælpelig. Samtidig er en cykeltrailer også perfekt at have med på cykelferien. Hos Børkop Cykler har vi et stort og bredt udvalg af cykeltrailere og tilbehør. I dette udvalg finder du med største sandsynlig en cykeltrailer, som passer perfekt til din ønsker og behov.

Alsidighed og fleksibilitet til enhver cykeltur

En cykeltrailer er et stærkt alternativ til en bil. Udover den forøgede transportkapacitet er en cykeltrailer også et meget miljøvenligt valg. Ved at bruge en cykeltrailer i stedet for en bil reducerer du dit CO2 forbrug, samtidig med at du også bidrager til den grønne omstilling. En sidste vigtig fordel ved at investere i en cykeltrailer er, at du får god og sund motion, når du træder i pedalerne og transportere dig selv, dine børn og diverse andre ting frem og tilbage.  

Sikkerhed fremfor alt

Når du kører med cykeltrailer, er der nogle sikkerhedsmæssige foranstaltninger, som du altid bør overholde. For det første er det vigtigt, at du altid sørger for, at cykeltrailerens montering er både sikker og stabil. Kontroller derfor altid, inden du tager afsted, om din cykeltrailer er fastspændt ordentlig til cyklens bagstel, og at koblingen er spændt korrekt. Samtidig er det også vigtigt, at din sigtbarhed er i top. Brug derfor altid reflekser og lygter på din cykeltrailers bagside, så du er sikker på at blive set i trafikken. En sidste ting, der er vigtig at være opmærksom på, er cykeltrailerens vægtbegrænsning. Denne skulle meget gerne stå angivet på cykeltraileren og skal altid overholdes.

Få endnu mere ud at din cykeltrailer med det helt rette tilbehør

For at gøre dine cykelture med cykeltrailer endnu mere bekvemme og alsidige tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør, som kan tilpasses din cykeltrailer. Hos Børkop Cykler finder du f.eks. vandtætte tasker til opbevaring af dine ejendele, beskyttende regnovertræk og meget mere. Vores tilbehør er designet til at øge funktionaliteten og komforten, så du kan nyde dine cykelture endnu mere uden nogen former for bekymringer.